Minden fogyasztói igényt kiszolgáló INTERSPAR várja a vásárlókat Tatán

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 06. 24. 15:21

A legmodernebb energiabarát technológiákkal épült a SPAR Magyarország 34. hipermarket áruháza. Korszerű szolgáltatásai között helyet kapott egy családbarát játszótér és egy INTERSPAR to Go étterem is, a vásárlást gyorskasszák segítik.

A 34. magyarországi INTERSPAR az egykori Tatai Atlétikai Club pályája helyén épült fel. Az egyedi kivitelezésű – fa tartószerkezettel, gerendázattal és födémpanelekkel rendelkező – épület a napenergiát is hasznosítja: napelemes térkőburkolat biztosítja például az áramot a játszótéren elhelyezett telefontöltőkhöz. A külsőleg is esztétikus, környezetbarát anyaghasználat környezetkímélő belső technológiákkal társult. A létesítménybe ózonbarát hűtőrendszert és hatékony energiafelhasználású LED-világítást telepítettek. Az épület hőigényéről a keletkező hulladékhő felhasználásán túl hőszivattyús rendszer gondoskodik, földgáz nélkül. Az áruház működtetése szinte semennyi fosszilis energiát sem igényel.

A látogatókat egy 450 férőhelyes ingyenes parkoló fogadja, elektromosautó-töltő állomás és kerékpártároló is épült. A hipermarket szomszédságában modern játszótér gondoskodik a családos vásárlók időtöltéséről. A beruházáshoz kiszélesítették a Május 1. utat, kanyarodósávot alakítottak ki, áthelyezték és megnövelték a gyalogátkelőhelyet.

Az új áruházban kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő élelmiszerek, a bio- és diabetikus áruk, illetve megtalálható az üzletlánc teljes kényelmitermék-kínálata is. Az alig több mint egy esztendő alatt felépült 5200 négyzetméteres tatai hipermarketben 78 munkatárs segíti a bevásárlást, a pénztári sorban állás idejét önkiszolgáló gyorskasszák rövidítik le.

A tatai hipermarketben helyet kapott egy salátabár és egy látványpékség, illetve egy tágas és kényelmes INTERSPAR to Go étterem, amelynek jó időben a teraszát is megnyitják a vendégeknek. Az étterem helyben panírozott sültekkel, frissen készült meleg ételekkel és grillkészítményekkel, kibővített pizzaválasztékkal, illetve szendvicsek, saláták és üdítők gazdag kínálatával fogadja a fogyasztókat, akik a pihenés közben ingyenes wifivel internetezhetnek.

Az épületben, az INTERSPAR melletti külső üzletsoron, további kényelmi és praktikus többletszolgáltatásként – többek között – egy drogéria és cipőbolt is működik. (x)

 

Kapcsolódó cikkeink