Minden, amit tudni akartál a sült krumpliról

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 08. 28. 10:01

Európa-szerte, így Magyarországon is megújult a McCain honlapja: Háromnegyed éves előkészítő munka után – McCain Food Service néven – a korábbinál jóval több hasznos információval szolgál az elsősorban minőségi, burgonyaalapú termékeiről ismert márka weboldala. Bár a széles körű új szolgáltatás minden országban a helyi választékra épül, a koncepció egységes: a választékot a felhasználói célcsoportok igényeinek megfelelően csoportosítják, és a kategórián belül azok megoldási igényeihez igazodva ajánlják a termékeket.

A megújult McCain-oldal a vendéglátás szakembereinek elsősorban abban nyújt segítséget, céljaikhoz milyen terméktípusok biztosítják a megfelelő eredményt: hogy például milyen burgonyafajták jelentik a legjobb megoldást egy étterem tematikus akciójához, mivel szélesítheti to-go választékát az intézményi étkeztető, vagy éppen hogyan újítsa meg menüválasztékát a szociális-­egészségügyi étkeztető.

A honlap készítői a burgonyás fogások optimális elkészítési módszereit is megosztják a cég partnereivel: tippeket és recepteket adnak olvasóiknak. A megújult www.foodservice.mccain.hu weboldal július 1-jétől áll az érdeklődők rendelkezésére.

Kapcsolódó cikkeink