Minden, ami pezseg – Buborék fesztivál Budapesten
Az idei nyár izgalmas gasztronómiai eseményének ad otthont Budapest közkedvelt belvárosi helyszíne július 25-28. között. Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Origo Buborék Fesztiválon a champagne-ok, pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatják végig a látogatók a négy nap során. A tematikus rendezvény célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a hazai piacon elérhető buborékos alkoholtermékekkel, melyek egyre népszerűbbek itthon is. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, olyan italok „tesztelésére”, amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek. Aki nemcsak kóstolni szeretne, hanem tanulni is a buborékokról, szakmai előadásokon vehet részt délutánonként.
Az egyedülálló italkínálat mellé figyelemreméltó gasztronómiai választékkal készülnek a szervezők, s a terület részleges lefedésével eső és erős nap ellen is védő, komfortos környezetet teremtenek a jó hangulatú kortyolgatásához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Több mint szállítmányozás – A logisztika határai és lehetőségei a Magyar Szállítmányozók Napján
„Meg kell érteni a jelent, és gondolkodni kell a jövőről.”…
Tovább olvasom >Történelmi utazás a magyar bor nyomában – Egerben folytatódik a Rubicon és az MKIK előadássorozata
Május 15-én Egerben folytatódik a Rubicon Intézet és a Magyar…
Tovább olvasom >Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >