Minden, ami pezseg – Buborék fesztivál Budapesten
Az idei nyár izgalmas gasztronómiai eseményének ad otthont Budapest közkedvelt belvárosi helyszíne július 25-28. között. Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Origo Buborék Fesztiválon a champagne-ok, pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatják végig a látogatók a négy nap során. A tematikus rendezvény célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a hazai piacon elérhető buborékos alkoholtermékekkel, melyek egyre népszerűbbek itthon is. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, olyan italok „tesztelésére”, amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek. Aki nemcsak kóstolni szeretne, hanem tanulni is a buborékokról, szakmai előadásokon vehet részt délutánonként.
Az egyedülálló italkínálat mellé figyelemreméltó gasztronómiai választékkal készülnek a szervezők, s a terület részleges lefedésével eső és erős nap ellen is védő, komfortos környezetet teremtenek a jó hangulatú kortyolgatásához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Protechtor Future Summit: A gazdasági-politikai szakértők már az összeomlást várják, a cégvezérek körében viszont töretlen az optimizmus
Klímaváltozás, járványok, erőforráshiány, biztonsági fenyegetések – válságok mindig is voltak,…
Tovább olvasom >Itt van most Európa legolcsóbb karácsonyi vására
Az erdélyi Nagyszeben karácsonyi vására mára Európa egyik legkedveltebb adventi…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >