Minden, ami pezseg – Buborék fesztivál Budapesten
Az idei nyár izgalmas gasztronómiai eseményének ad otthont Budapest közkedvelt belvárosi helyszíne július 25-28. között. Az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Origo Buborék Fesztiválon a champagne-ok, pezsgők, cavák, proseccók és habzóborok széles választékát kóstolhatják végig a látogatók a négy nap során. A tematikus rendezvény célja, hogy a fogyasztók megismerkedhessenek a hazai piacon elérhető buborékos alkoholtermékekkel, melyek egyre népszerűbbek itthon is. Lehetőség nyílik világhíres márkák és újonnan debütált tételek felfedezésére, olyan italok „tesztelésére”, amiket csak ritkán vagy egyáltalán nem kínálnak poharaztatva a vendéglátóhelyek. Aki nemcsak kóstolni szeretne, hanem tanulni is a buborékokról, szakmai előadásokon vehet részt délutánonként.
Az egyedülálló italkínálat mellé figyelemreméltó gasztronómiai választékkal készülnek a szervezők, s a terület részleges lefedésével eső és erős nap ellen is védő, komfortos környezetet teremtenek a jó hangulatú kortyolgatásához.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
III. Employer Branding Konferencia: A jövő már jelen?
2025. június 3-án a Pasaréti Közösségi Ház adott otthont a…
Tovább olvasom >Idén is gazdára várnak a Green Pledge védjegyek!
Újra várja a pályázatokat a Green Pledge – a kezdeményezés immár harmadik…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >