Milka Bubbly: vidám buborékba bújtak a sztárok

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 19. 11:18

Hien, Szekeres Nóra és Váczi Gergő kipróbálták a legvidámabb sportágat, a buborékfocit. A Corvin sétánynál rendezett bemutatón hatalmas buborékokba bújva üldözték a labdát, mozgásuk, játékos trükkjeik, döccenéseik és kibillenéseik is ellenállhatatlan vidámságot keltettek. A rendezvényre a Milka Bubbly támogatásával került sor.

Milka-buborekfoci

Hien vasárnap este mindenkit elkápráztatott csodálatos fellépésével a Nagy Duettben. A következő erőpróba előtt aztán valami vidám kikapcsolódásra vágyott. A TV2 sztárjai, Szekeres Nóra és Váczi Gergő csatlakoztak hozzá, hogy együtt próbálják ki a foci legvidámabb formáját, a buborék focit.

A nézők meggyőződhettek róla, hogy a buborék foci nem erősport, hanem szórakozás, amely a játékosokat egy könnyed, mókás világba lépteti át. Hőseink magukra öltötték a védelmező buborékot, és miközben gólra törekedtek, koccanásaik után egy időre maguk is labdaként gurultak és pattantak. Kibillentek egyensúlyukból, s ez nekik is éppolyan vidám tapasztalat volt, mint a nézőknek.

A játék után Hien arról mesélt, hogy felnőttként is megőrizzük vonzalmunkat a léggömbökhöz, szappanbuborékokhoz, és most már azt az élményt is megszerezhetjük, hogy magunk bújunk be egy vidám buborékba. A mindig mosolygós Szekeres Nóri megdicsérte Váczi Gergőt, aki egy buborékban is képes gálánsan szórakoztatni társait, hiszen „a buborékfoci a legvidámabb sportág”. Váczi Gergő számára az is meglepetést jelentett, hogy a törékeny Hien mennyire fürgén és játékosan mozgott a pályán. S végül a páratlan összecsapást közvetítő Hajdú B. István is elmondta a véleményét: „Ez a sportág a vidámságról szól, sok az ütközés, mégsincs benne durvaság. Viccekre sem volt szükség ahhoz, hogy a játékosok valósággal guruljanak a földön.”

A Corvin sétánynál a Milka Bubbly erre az alkalomra többféle játékkal is készült. A téren kóstoltatás zajlott, óriás szappanbuborék bemutatót is tartottak. Az érdeklődők nyeremények reményében léphettek be a Mosolykabinba. A rendezvény végén senkinek nem kellett lufi, s még kevésbé vidámság nélkül hazatérnie.

Milka Bubbly: csokibuborékok tele vidámsággal
A Milka Bubbly a szó szoros értelmében formabontó. A táblák gömbölyű, játékos külseje a könnyedség érzetét kelti, a csokoládé új formájával természetesen simul a szájpadlásunkra. Ráadásul a felszín alatt még nagyobb újdonság rejtőzik, a csokoládéban megbúvó apró levegőbuboréktól a Bubbly minden korábbinál lágyabban és egyenletesebben olvad szét a szánkban.

A Milka Bubbly Milk és a Milka Bubbly White 100 grammos táblaként, a folyékony karamellel töltött Milka Bubbly Caramel pedig nagytáblás (250 grammos) változatban érhető el a boltok polcain.

Kapcsolódó cikkeink