Mikróból újra a sütőbe
Itthon egyelőre kevésbé ismertek és elterjedtek azok a Master Good által exportált, tartósítószert nem tartalmazó kényelmi termékek, amelyek segítenek a háziasszonyoknak abban, hogy villámgyorsan házias ízű és jellegű ebédet vagy vacsorát tegyenek az asztalra, gyakorlatilag házimunka nélkül. Bárány László ügyvezető igazgató elmondta, hogy Nyugat-Európában a mikrózható készételek kezdik átadni helyüket az olyan, sütőben készíthető, de konyhakész ételeknek, amelyek teljesen a házi ízeket és kivitelezést követik, megkímélik a háziasszonyt az előkészítéstől, de tálalásuk a családi ebéd hangulatát adja. Ilyen például a töltött pácolt csirkemell vagy a filézett, fűszerezett egész csirke, amellyel a magyar fogyasztók is hamarosan megismerkedhetnek.
Az ilyen termékek újra „rangot adnak” a háziasszonyi szerepnek, hiszen egy mikrohullámú sütőben készíthető ételt akár egy gyerek is elkészít.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >