Mikróból újra a sütőbe
Itthon egyelőre kevésbé ismertek és elterjedtek azok a Master Good által exportált, tartósítószert nem tartalmazó kényelmi termékek, amelyek segítenek a háziasszonyoknak abban, hogy villámgyorsan házias ízű és jellegű ebédet vagy vacsorát tegyenek az asztalra, gyakorlatilag házimunka nélkül. Bárány László ügyvezető igazgató elmondta, hogy Nyugat-Európában a mikrózható készételek kezdik átadni helyüket az olyan, sütőben készíthető, de konyhakész ételeknek, amelyek teljesen a házi ízeket és kivitelezést követik, megkímélik a háziasszonyt az előkészítéstől, de tálalásuk a családi ebéd hangulatát adja. Ilyen például a töltött pácolt csirkemell vagy a filézett, fűszerezett egész csirke, amellyel a magyar fogyasztók is hamarosan megismerkedhetnek.
Az ilyen termékek újra „rangot adnak” a háziasszonyi szerepnek, hiszen egy mikrohullámú sütőben készíthető ételt akár egy gyerek is elkészít.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Most akár 20%-kal olcsóbban szerezhetők be a magyar lecsó alapanyagai a PENNY-ben
A nyári szezon kihagyhatatlan kedvence a friss, házias lecsó, amelyhez…
Tovább olvasom >Dinnyére sör? Avagy mivel hűsítik magukat a magyarok a kánikulában?
Többen választják a légkondicionálót az otthoni hőség enyhítésére, mint a…
Tovább olvasom >Alkoholmentes újdonság a balatoni borvilágban
A Laposa Birtok új mérföldkőhöz érkezett: bemutatta első alkoholmentesített borát,…
Tovább olvasom >