Mikróból újra a sütőbe
Itthon egyelőre kevésbé ismertek és elterjedtek azok a Master Good által exportált, tartósítószert nem tartalmazó kényelmi termékek, amelyek segítenek a háziasszonyoknak abban, hogy villámgyorsan házias ízű és jellegű ebédet vagy vacsorát tegyenek az asztalra, gyakorlatilag házimunka nélkül. Bárány László ügyvezető igazgató elmondta, hogy Nyugat-Európában a mikrózható készételek kezdik átadni helyüket az olyan, sütőben készíthető, de konyhakész ételeknek, amelyek teljesen a házi ízeket és kivitelezést követik, megkímélik a háziasszonyt az előkészítéstől, de tálalásuk a családi ebéd hangulatát adja. Ilyen például a töltött pácolt csirkemell vagy a filézett, fűszerezett egész csirke, amellyel a magyar fogyasztók is hamarosan megismerkedhetnek.
Az ilyen termékek újra „rangot adnak” a háziasszonyi szerepnek, hiszen egy mikrohullámú sütőben készíthető ételt akár egy gyerek is elkészít.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Adni Öröm! – nehéz sorsú embereknek gyűjtenek tartós élelmiszereket a SPAR-üzletekben
Elindult mától a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország…
Tovább olvasom >A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Tíz millió forintnyi tetőcserepet ajánlott fel a törökbálinti Tábitha Hospice Ház építéséhez a Wienerberger
Tizenharmadik alkalommal indult el a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő aktivitás,…
Tovább olvasom >