Mikroalgától az újrapapírig
Logisztikai szemléletváltás, energetikai megújulás és mikroalga-technológia – ilyen megoldások kerültek a HEINEKEN Hungária fenntarthatósági versenyének döntőjébe. A HEINEKEN Hungária a fiatalok ötleteiben látja a zöldebb jövőt, így második alkalommal hirdette meg a Dobd a C-t egyetemistáknak szóló versenyt.
A kiírás célja, hogy a teljes cégcsoport nemzetközi irányelveivel összhangban álló fenntarthatósági stratégiát követve olyan megoldások, ötletek megvalósítását tűzhesse zászlójára a HEINEKEN, amelyek innovatív módon és hatékonyan képesek csökkenteni a sörgyártás szén-dioxid-kibocsátását. Ezzel is közelebb kerülve a cég céljainak megvalósításához, miszerint 2020-ra a HEINEKEN legyen a világ legzöldebb sörgyártója. //
Kapcsolódó cikkeink
Egészségvédő hatású húskészítmények fejlesztésébe kezdtek Debrecenben
Egészséges, életkorspecifikus, zsírcsökkentett, rostban és fehérjében gazdag húskészítmények kidolgozásába kezd…
Tovább olvasom >Az Ingenico és a Fujitsu Frontech bemutatta tenyérvéna alapú fizetési megoldását
Az Ingenico és a Fujitsu Frontech észak-amerikai leányvállalata, a Fulcrum Biometrics bemutatta a világ…
Tovább olvasom >Még nagyobb a tét a Samsung és az EdisonKids 2023-as programjában
Jövőtervezésre és kreatív problémamegoldásra invitálja a Samsung és az EdisonKids…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kormányszóvivő: nincs kibúvó az élelmiszer-árstopszabályok alól
There is no escape from the price cap rules, the…
Tovább olvasom >Már négy olyan rovarfajta van, ami szerepelhet hazai élelmiszerben
Az Európai Bizottság friss döntése alapján a házi tücsökkel együtt…
Tovább olvasom >Sörszövetség: nőtt tavaly a magyarországi sörgyártók forgalma, de nem érte el a pandémia előtti szintet
Nőtt tavaly a magyarországi söripari cégek értékesítése az előző évhez…
Tovább olvasom >