Miért szeretjük a sört?
A fejlett világ országainak sörszövetségei – marketing okokból – nap, mint nap hangsúlyozzák, hogy a sörnek milyen jótékony hatásai vannak. És az érvek nem légből kapottak! Orvosi kutatások támasztják alá az ital egészségmegőrző szerepét.
– A sör csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések kockázatát;
– Mérsékelt sörfogyasztók között ritkább az agyvérzés;
– Hatékonyan védelmez az epe- és vesekő kialakulása ellen;
– A csontritkulást szilikon-tartalma hivatott megelőzni;
– Fő alkotórésze, az árpa miatt bizonyos diéták szerves része lehet;
– A komló egyfajta természetes antibiotikum, a középkor óta használják nyugtatóként, stressz-oldóként és altatóként.
– Antioxidánsban ugyanolyan gazdag, mint a vörösbor;
– Bioflavonoid-tartalma folytán képes a véráramban keletkező veszélyes üledéket feloldani és így serkenti a vérkeringést.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amit az elmúlt 15 hónapról tudni érdemes
Piackutatóktól első kézből láthatták a résztvevők a teljes 2020 és…
Tovább olvasom >Magazin: PLMA-hírek: A diszkontok meghódítják Európát
A Saját Márkás Termékgyártók Szövetsége E-Scanner című legfrissebb havi hírlevele…
Tovább olvasom >A P&G többéves sporttámogatása az MLS-nek
A Procter & Gamble több évre szóló szerződést írt alá…
Tovább olvasom >