Miért igyunk SPAR Verde ásványvizet?

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 07. 29. 09:49

A SPAR sajátmárkás ásványvize megújult külsővel került a boltokba. A kedvező árfekvésű termék több okból is nyerő választás.

Az egészség forrásából fakad! Az új SPAR Verde palackokba kerülő természetes ásványvíz a Somogy-­Tolnai-dombság szívében lévő Somogyvár 15 ezer éve érintetlen vidékéről, a Pannon vízadó rétegből fakad. Az utolsó jégkorszak idején összegyűlt, a külvilágtól tökéletesen elzárt rétegből nyert ásványvízben minden megvan, amire szervezetünknek a nap folyamán szüksége lehet.

Rendkívül egészséges! A SPAR Verde ásványvíz gazdag ásványianyag- és nyomelemtartalma mellé kitűnő íz párosul, mindez természetes vízben oldva. A különösen kellemes szénsavmentes változat pH-értéke 7,4, ami segít a szervezet elsavasodása ellen.

A víz segít az alakformálásban! Rendszeres vízivással az alakformálásunk hatékonysága is jelentősen javítható. Intenzív mozgás esetén rendszeresen bevitt folyadékkal növeljük az edzés hatékonyságát. Nagyon fontos élettani hatása, hogy fokozza az anyagcserét, és serkenti a sejteket, hogy oxigénnel lássák el az izmainkat és az agyunkat. Lúgos kémhatása révén pedig segít a méregtelenítésben.

Könnyen magunkkal vihetjük bárhová! A SPAR Verde kétféle – 1,5 literes és 7,5 deciliteres – kiszerelésben kapható minden SPAR és INTERSPAR üzletben. A nyári forróságban praktikusabb a 7,5 deciliteres palack, hiszen gyakran megesik, hogy kevés a fél liter víz. Ráadásul a 7,5 deciliteres palack formatervezésénél az esztétikus és sportos megjelenésen túl fontos szempont volt a praktikusság: ez még éppen az a méret, amely könnyedén elfér a táskában. A palack tervezésekor az is lényeges szempont volt, hogy a legmegfelelőbb helyen legyen a körbefutó mélyedés, amely csak annyira mély, hogy kényelmes fogást tegyen lehetővé, de ne csökkentse az űrtartalmat.

Fentieken felül mit nyerhetünk még vele? A SPAR nyereményjátékában tizenöt új SPAR Verde címke összegyűjtésével Fiat Tipo szerencsés tulajdonosaivá válhatunk a cég a decemberig tartó játékának fődíjaként.

A SPAR Verde ásványvíz folyamatosan kedvező áron érhető el valamennyi SPAR és INTER­SPAR áruházban, ugyanakkor felveszi a versenyt bármely más ásványvízzel.

Továbbiak a
www.sparsajatmarka/verde
oldalon! (x)

Kapcsolódó cikkeink