Mi újság a konyhában?
Mivel kerüljön közel meglévő és potenciális ügyfeleihez a nagy médiazajban egy cég, amelytől partnerei munkájának minden elemében elvárják a professzionalitást? Íme egy igazán eredeti megoldás a vendéglátásnak éttermi enteriőr- és konyhatervezést, konyhai nagygépeket és bútorokat kínáló Coninvesttől! A vállalkozás saját „újságot” készít régiókra bontott tartalommal – most tartanak a harmadiknál –, 1000 példányban, újrahasznosított papíron, de a lap még több helyre eljut digitális formában.
– Egy vidéki kisváros vállalkozóját hidegen hagyja, hogy cégünk milyen szállodát, irodaházat vagy éttermet rendezett be Pesten – véli Kertész Mirjam, a cég tulajdonos-ügyvezetője –, de az nagyon is érdekli, hogy a szomszéd községben mi épült és szépült. Egyfajta gasztro-turisztikai ösztönzőnek is szánjuk az újságot. Igyekszünk a legkülönlegesebb és legérdekesebb munkáinkról beszámolni. Nem csak helyi referenciáinkról meséltünk, de tippeket is adtunk a válságok utáni üzemelésre, megoldásokat munkaerőhiányra, energiatakarékosságra. Rövid interjúkat készítünk a tulajdonosokkal vagy az üzemeltetőkkel – egy ilyen kiadvány előkészítése több mint féléves munka is lehet.//
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Pékszövetség XIV. Szent István napi Kenyérverseny felhívása
A Magyar Pékszövetség 2025-ben is meghirdette az ország egyik legrangosabb…
Tovább olvasom >Szallas.hu: a hazai vendégek többnyire 1-2 éjszakás foglalással utaztak belföldön az első negyedévben
Hosszú hétvége híján főként rövid, 1-2 éjszakás belföldi utazásokat választottak…
Tovább olvasom >21. századi csúcshűtőtáska – A nap képe
A Rugged Road hűtőtáskái nagyon könnyűek, nagyon tartósak , strapabírók,…
Tovább olvasom >