Mi újság a konyhában?
Mivel kerüljön közel meglévő és potenciális ügyfeleihez a nagy médiazajban egy cég, amelytől partnerei munkájának minden elemében elvárják a professzionalitást? Íme egy igazán eredeti megoldás a vendéglátásnak éttermi enteriőr- és konyhatervezést, konyhai nagygépeket és bútorokat kínáló Coninvesttől! A vállalkozás saját „újságot” készít régiókra bontott tartalommal – most tartanak a harmadiknál –, 1000 példányban, újrahasznosított papíron, de a lap még több helyre eljut digitális formában.
– Egy vidéki kisváros vállalkozóját hidegen hagyja, hogy cégünk milyen szállodát, irodaházat vagy éttermet rendezett be Pesten – véli Kertész Mirjam, a cég tulajdonos-ügyvezetője –, de az nagyon is érdekli, hogy a szomszéd községben mi épült és szépült. Egyfajta gasztro-turisztikai ösztönzőnek is szánjuk az újságot. Igyekszünk a legkülönlegesebb és legérdekesebb munkáinkról beszámolni. Nem csak helyi referenciáinkról meséltünk, de tippeket is adtunk a válságok utáni üzemelésre, megoldásokat munkaerőhiányra, energiatakarékosságra. Rövid interjúkat készítünk a tulajdonosokkal vagy az üzemeltetőkkel – egy ilyen kiadvány előkészítése több mint féléves munka is lehet.//
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Részben az utaztatási cégek részvényeinek árfolyamcsökkenése húzza le az európai tőzsdéket
Gyengültek a vezető európai tőzsdemutatók péntek délelőtt elsősorban az utaztatási…
Tovább olvasom >Visit Hungary: Pest, Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom adta a legtöbb belföldi turistát tavaly
Minden korábbinál több, közel 18 millió turista érkezett a hazai…
Tovább olvasom >Szakmának és szakembernek egyaránt elismerés
Kőrösi Csoma Sándor-díjat kaptak a Magyar Cukrász Ipartestület vezetői. A…
Tovább olvasom >