MI-alapú szoftverplatformot mutatott be a GfK

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 10. 06. 16:21

A GfK, a fogyasztói és kereskedelmi piaci információk elemzője és tanácsadási szolgáltatások vezető szolgáltatója bemutatta a gfknewron nevű integrált, MI-alapú szoftverplatformját.

A döntéshozók a gfknewron MI-alapú szoftverplatform segítségével egyetlen forrásból teljes áttekintést kaphatnak üzleti teljesítményükről: az új célpiacok validálásától kezdve az ügyfelek igényei szerinti termékportfólión át a jövőbeli piaci potenciál értékeléséig. A vállalatok mostantól egyetlen forrásból beszerezhetik a fogyasztói és a piaci márkák adatait, hogy olyan kérdésekre kapjanak választ, mint például: Mit, hol és milyen áron vásároltak? Ki vásárolta és miért? Mit kell tennem a vállalkozásom fejlesztése érdekében?

Egy cégen belül több csapat is bármikor hozzáférhet az adatokhoz, és ugyanazon adathalmaz segítségével megoldhatóak a munkaterületek közötti problémák, kérdések. A kihívások korai szakaszában történő lehetőségek lemodellezése segítséget nyújt a stratégiai tervezésben. A mesterséges intelligenciával támogatott előrejelzések segítenek a gyors, megalapozott döntések meghozatalában, hogy a piaci versenytársak előtt maradhassanak.

A GfK átalakulásában a gfknewron egy mérföldkő, amely azt a klasszikus piackutató cégből egy MI-alapú adatelemző és tanácsadó céggé formálja. //

Címkék: , , ,

Kapcsolódó cikkeink