A METRO reflektorfénybe állította a hazai vendéglátást
Október második keddje világszerte a magánvállalkozások ünnepe. A METRO Kereskedelmi Kft. által megálmodott és megvalósított Magánvállalkozások Napja mindenkinek szól, nemcsak a vállalkozásoknak, hanem a vendégeknek is, akik idén is számos ajánlat közül válogathattak. A METRO ebből az alkalomból népszerűsítő kampánnyal és nem utolsósorban áruházi akciókkal szerette volna ösztönözni vendéglátó partnereit a regisztrációra. Nemzetközi szinten több mint 100 ezer egyedi felajánlás érkezett, itthon közel 2000 egyedi ajánlatot regisztráltak a vállalkozások.
– Azt valljuk, hogy csak akkor lehetünk elégedettek, ha vásárlóink, vevőink, partnereink is azok. Szerettük volna ezzel a nemzetközi ünneppel is ráirányítani a figyelmet a hazai vendéglátásra. Két hónapot dolgoztunk azon, hogy minél több hely részt vegyen, és reméljük, évről évre egyre több vállalkozással ünnepelhetjük mindannyiunk közös sikerét. – mondta Horváth Imre, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.
Az áruházlánc egyébként valóban számtalan módon igyekszik hozzájárulni partnerei sikeréhez, ezúttal is nem csupán ezen a keddi alkalmon lehetett részünk élményekben, előző nap ugyanis egy csúcsgasztronómiai eseménnyel kívánta még inkább felhívni a figyelmet a másnapi eseményre METRO Gasztroakadémia professzionális környezetében. Kitűnő séfek, mint Vomberg Frigyes, Pohner Ádám, Jáhni László, Galgóczi Gábor és Horváth Csongor 10 perc alatt válogattak az áruház kínálatából alapanyagokat, majd egy nyilvános főzésen ínyenc fogásokat készítettek belőlük. A másnapi eseményt népszerűsítő főzés házigazdája Bereznay Tamás sztárséf volt, aki egyúttal a METRO Gasztroakadémia szakmai vezetője is.
– Nekem személyesen is nagy élmény volt, hogy ilyen nagyszerű séftársakat fogadhattam a Gasztroakadémián, akik mindössze két óra leforgása alatt fantasztikus fogásokat varázsoltak az asztalra igazán minőségi alapanyagokból. Öröm volt látni őket munka közben, én például ezt köszönhetem a METRO Magánvállalkozások Napjának – húzta alá Horváth Imre. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Koktélkifestő
A koktélok, kávék, desszertek ízesítésére használt szirupok és szörpök szó…
Tovább olvasom >A polcon vár az ebéded
Convenience, azaz kényelmi terméket azért vásárolunk, hogy az ételkészítés munkájának…
Tovább olvasom >A MMSZ HoReCa és Event tagozat új eseményre készül
Június 11-én tartotta a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event…
Tovább olvasom >További cikkeink
HonestFood – hatékonyabb, fenntarthatóbb, igazságosabb rendszer
Az HonestFood koncepció a fenntarthatóságot, az egészséges élelmiszer-termelést, valamint az…
Tovább olvasom >Üdítő hírek érkeztek egyenesen a fogyasztóktól – A Márka reprezentatív felmérése alapján
A Márka Üdítőgyártó Kft. az év első negyedévében reprezentatív kutatást…
Tovább olvasom >Tükröm, tükröm: kiterjesztett valóság a Rossmann mobilappjában
A Rossmann lépést tartva a digitális kor újításaival és a…
Tovább olvasom >