METRO: aprópénzből ebédet!

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 12. 04. 11:32

A METRO Kereskedelmi Kft. adománygyűjtést szervez áruházaiban a Nagycsaládosok Országos Egyesülete számára országszerte valamennyi áruházában.

Már hagyománnyá vált, hogy a nagykereskedés minden decemberben élelmiszergyűjtést rendez a rászorulóknak. Idén december 1-től a Nagycsaládosok Országos Egyesülete számára gyűjti partnerei pénz- és tartós élelmiszer adományát. A vásárlók az áruházak pénztárainál 100, 500 és 1000 forintos címletekben adhatják át pénzadományaikat, hétvégenként pedig a felajánlott tartós élelmiszereket közvetlenül az Egyesület önkénteseinek nyújthatják át.

Az összegyűlt élelmiszer adományokat a Nagycsaládosok Országos Egyesülete még karácsony előtt eljuttatja tagcsaládjaihoz, hogy a felajánlásoknak köszönhetően minél több nélkülöző család asztalára ünnepi vacsora kerülhessen. A 1987-ben alapított Nagycsaládosok Országos Egyesülete mintegy 14.000, legalább háromgyermekes család érdekeiket képviseli és szolgálja.

„Vállalatunk működésének stratégiai eleme minden olyan kezdeményezés támogatása, amely élelmiszerekkel segíti a rászorulókat. Igyekszünk ott segíteni, ahol tudunk – profilunkból fakadóan leginkább azáltal, hogy élelmiszeradományainkat azoknak juttatjuk el, akik a leginkább rászorulnak” – mondta Krubl Yvette, a METRO Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője.

Kapcsolódó cikkeink