Mesterszakács mindenkor!”: exkluzív WMF pontgyűjtő akció a SPAR üzleteiben

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 10. 11. 11:12

2012. október 11-én ismét új hűségakció indul a SPAR-csoport áruházaiban a korábban már többször is nagy sikert aratott, csúcsminőségű WMF márkájú konyhai termékekkel.

A SPAR-csoport áruházaiban 2012. október 11-én “Mesterszakács mindenkor!” szlogennel új pontgyűjtő akció kezdődött. A hűségakció során a SPAR és INTERSPAR áruházakban vásárlók 1000 forintonként kapnak egy hűségmatricát, és 30 matrica összegyűjtése után – a hűségpont nélküli árnál akár 80%-kal is olcsóbban – juthatnak hozzá a különleges minőségű WMF konyhai eszközökhöz, kiegészítőkhöz és elektronikai termékekhez. Az akcióban elérhető termékek: Durit ProfiSelect tapadásmentes bevonattal ellátott alumínium és Cromargan 18/10 rozsdamentes acél serpenyők, WMF Wok serpenyő és Perfect kukta, kétféle üvegfedő, 3 részes konyhai kiegészítő szett, valamint WMF vízforraló, filteres kávéfőző és kenyérpirító. A tapadásmentes serpenyőkben a sütéshez kevesebb olajra lesz szükség, így a termék egyben az egészséges étrend kialakításához is hozzájárul.

Az október 11-én kezdődött akció 2013. március elejéig tart, február 17-éig történő pontgyűjtéssel és március 3-iki határidejű pontbeváltással.

A SPAR a hűségakcióval lehetőséget biztosít valamennyi vásárló számára a különleges minőségű termékek rendkívül kedvező áron történő megvásárlására, s az akció segítséget jelenthet a karácsonyi ajándékozáshoz is.

A közel 160 éves Württembergi Acélművek (WMF) a legmodernebb gyártási eljárások segítségével és különleges alapanyagokból készíti stílusos termékeit. A világ vezető szállodái és éttermei mellett, a SPAR egyedülálló hűségakciója keretében most a cég üzleteiben vásárlók konyhájának is részévé válhatnak a WMF Durit ProfiSelect termékcsalád világhírű serpenyői és egyéb termékei.

Kapcsolódó cikkeink