Menedzserszövetség: Legyen Divat a Női Vezető!

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 03. 10. 11:30

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére, ezért 2021. március 8-án az Instyle-lal közösen kampányt indított “Legyen Divat a Női Vezető!” címmel.

A “Legyen Divat a Női Vezető!” kampány koncepciójának kidolgozásakor az ügyvezetés célul tűzte ki, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek főszereplésével felhívja a figyelmet számos sikeres női közép- és felsővezetőre. Akik szakmájukban elért sikereik által példaképek lehetnek, pozitív, követendő utat mutathatnak a fiatalabb generáció tagjai számára, akik most tervezik, építik karrier-útjukat.

A Menedzserszövetség női vezető tagjait az InStyle divatfotó-sorozatának keretein belül közelebbről is megismerhetik, tanácsaik és tapasztalataik pedig motivációt adnak a feltörekvő fiatal női generáció számára.

Facebook link

Linkedin link

A “Legyen Divat a Női Vezető!” kampány keretein belül a 37 főszereplő női vezető mini-interjúja és video üzenete (az InStyle weboldalán) és a Menedzserszövetség social media felületein kerül megosztásra március 9. és március 31. között. Kövessék a programot és fogadják az inspiráló történeteket nagy szeretettel!

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója az új FIAT 500,
támogatói a LeasePlan Hungária Zrt., a Praktiker Kft., az Authentic Beauty Concept, a Millenáris Nonprofit Kft., a NUBU és az InStyle.

Fotó: Pejkó Gergő, Haj: Szofrán Zsolt, Color Frame Szalon (Authentic Beauty Concept),

Smink: Pallag Evelin, Katz Nikolett,

Styling: Ujvári Viktória (InStyle),

Ruha: NUBU

A Menedzserek Országos Szövetségéről

Balázs Ildikó, Auchan

Balázs Ildikó
Auchan vállalati kapcsolatok igazgató
OKSZ társelnök

A Menedzserszövetség 30 éve áll a menedzserek szolgálatában és jelenleg közel 250 felsővezető beosztású egyéni taggal büszkélkedhet. Megfogalmazott és deklarált alapértéke az etikusság, ennek keretében célja, hogy a magyar vezetők világszínvonalú felkészültséggel, morális tartással és környezetük iránti felelősséggel lássák el vezetői feladataikat. A Szövetség küldetésének tekinti a menedzserek társadalmi és szakmai elismertségének, hírnevének, pozitív megítélésének és megbecsülésének fenntartását és erősítését. Mindezek mellett elősegíti a menedzser tevékenységnek mind a hazai, mind a nemzetközi vezetési gyakorlatban kialakított és elfogadott erkölcsi normák szerinti gyakorlását.

A Menedzserszövetség erősíti a vállalatvezetők közötti személyes és üzleti kapcsolatokat. Hiszi, hogy a vezetők között a kölcsönös előnyökre, a nyitottságra, a haladásra alapozott együttműködés előnyös mind személyes sikereikre, mind az általuk vezetett szervezetek, mind a társadalom hasznára nézve. Elősegíti a vezetők által felhalmozott tudás- és tapasztalatanyag egymás közötti megosztását.

Az elnökség tisztségviselőinek célja a magyarországi felsővezetői közösség összefogása és támogatása, képviselve a Szövetség tagjainak érdekeit és szem előtt tartva a társadalmi értékteremtés filozófiáját.

A Menedzserek Országos Szövetségének weboldala

Kapcsolódó cikkeink