Mellow Mood Group: az Év Turisztikai Befektetője 2010-ben

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 11. 12:01

A 2010-es év nehézségei ellenére a Mellow Mood Group újabb sikeres befektetéseket tudhat maga mögött. Egyik leghangsúlyosabb szállodai márkája, a 4 csillagos Fashion Hotels brand két új elegáns szállodával bővült az elmúlt évben, a Budapest központjában május 15-én megnyíló Alta Moda Fashion Hotellel és a Cosmo Fashion Hotellel.

A szállodacsoport ügyvezető igazgatói, Sameer Hamdan és Zuhair Awad múlt évi sikereik megkoronázásaként február 1-jén a Turizmus Kft. hagyományos turisztikai évadnyitó fogadásán vehették át elismerésüket a Művészetek Palotájában. A díjat Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és Bánki Erik, a Parlament sport- és turisztikai bizottságának elnöke adta át.

2011-ben további szállodákkal bővül a Mellow Mood Group. A Fashion Hotels brand két új tagja, az alig egy hónap múlva, március 1-jén nyíló La Prima Fashion Hotel Budapest, illetve az év végre tervezett Avenue 83 Fashion Hotel, valamint nyár végétől várja a vendégeket a szállodacsoport első 5 csillagos szállodája is, a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, amely kitűnő helyen, az Erzsébet-híd lábánál található Klotild Palotában kapott helyet. A 2011-es évben a Mellow Mood Group megkezdi külföldi terjeszkedését is az osztrák főváros szívében a La Prima Fashion Hotel Vienna megnyitásával – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink