Megvette a Mars a Trü Frü snack-márkát

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 01. 09. 09:29

A Mars, Inc. megvette a Trü Frü Frü teljes értékű gyümölcsből készült snackeket gyártó márkát, melynek eladásai az elmúlt öt évben megötszöröződtek.

A fagyasztott és polcokon tárolható termékeket is magába foglaló Trü Frü termékek csokoládéval bevont valódi gyümölcsből készült ínyencségek.

A Trü Frü a nemrégiben felvásárolt Kind dióalapú snackek gyártójának és a Nature’s Bakery gyümölcsalapú snackeket készítő pékség felvásárlásával a Mars egyre bővülő egészséges és wellness portfóliójának részévé válik.

Nagy örömmel üdvözöljük az Egyesült Államok egyik leginnovatívabb gyümölcsalapú snackjét a Mars márkacsaládjában” – nyilatkozta Andrew Clarke, a Mars Snacking globális elnöke. „A Trü Frü tökéletesen kiegészíti az egészség és wellness portfóliónkat, és tudásunkkal és tapasztalatunkkal segíthetjük a márka működésének megerősítését, a forgalmazás kiszélesítését és a növekedés felgyorsítását. Szeretnénk, ha minél több Trü Frü-höz hasonló feltörekvő, az alapítók által vezetett márka csatlakozna hozzánk.”

A 2017-ben alapított, ma mintegy 50 alkalmazottat foglalkoztató Trü Frü székhelye Utah államban található.

A cégfelvásárlási tranzakció a szokásos hatósági jóváhagyások függvényében várhatóan 2023 első negyedévében zárul le. A tranzakció feltételei nem nyilvánosak.

ESM

Kapcsolódó cikkeink