Megújult Reál Prémium üzlet a Lurdy Házban

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 05. 29. 11:40

Ünnepélyes keretek között adta át felújított prémium kategóriás élelmiszerüzletét a Reál Hungária Élelmiszer Kft. május 29-én Budapesten a Lurdy Házban.

OBI_1896

A felújítás keretében többek között új pékség került kialakításra, ami megújult termékkört, szélesebb választékot, helyben sütött, friss pékárut jelent a vásárlók számára.

Átalakításra került a zöldség-gyümölcs részleg is, és kiépítésre került egy Vitamin Szalon, amelyben a dél-alföldi Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület kertészeinek jó minőségű, jó ízű, és egészséges termékeit kóstolhatják meg a vásárlók .

A megnyitó ünnepséget dr. Feldman Zsolt agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár is megtisztelte jelenlétével. Örömét fejezte ki a Reál Prémium üzlet felújítása kapcsán, és üdvözölte a kezdeményezést, hogy a hazai őstermelők az Vitamin Szalon révén közvetlen kapcsolatba kerülhetnek vásárlóikkal.

„Kiemelt választékot és vásárlási környezetet kínálunk megújult szupermarketünkben. Kellemes körülmények között igyekszünk élvezetessé tenni a bevásárlást, megkönnyíteni vásárlóink mindennapjait, emellett lehetőséget biztosítani a hazai gazdák részére termékeik értékesítésére” – mondta Kujbus Tibor, a Reál ügyvezető igazgatója.

A megújult Reál Prémium áruház számos kiegészítő és kényelmi szolgáltatással is várja vásárlóit. A salátabár mellett hazai beszállítóktól származó, kiváló minőségű baromfi- és tőkehús, illetve grillezett készételek is kaphatók az áruházban. Kávékülönlegességek, sütemények, szendvicsek és meleg ételek széles választékát kínálja a kávézó és szendvicsbár.

Az új üzlet számos meglepetéssel, újdonsággal és ajándékkal kedveskedik a vásárlóknak.

Kapcsolódó cikkeink