Megújult külsővel nyitott újra a dm üzlete a MOM parkban

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 03. 17. 12:02

Nagy izgalommal telt a március 13. a MOM park bevásárló központban, hiszen közel egy hónapos zárva tartás után, megszépült üzlettérrel és különleges akciókkal nyitott újra a dm üzlete.

MOM

A dm minőségi expanziós koncepciójának újabb állomásaként új bolti dekorációs elemekkel és nagyobb eladótéren várja vásárlóit a budapesti üzlet. A megnövelt, 348 négyzetméteres alapterületen immáron bővített termékszortiment kapott helyett, és a majd 12 000 darabos kínálat között olyan termékek is elérhetőek a vásárlók számára, mint az alsóneműk fürdőszobai-, vagy party kellékek.

Az dm üzletek különlegessége, hogy a szortiment kialakítása során fontos szerepet játszik a fenntarthatóság, a környezetvédelem, valamint az ökológiailag lebomló és natúr termékek szortimentbe vétele. A dm vásárlói már a tisztítószerek között is megtalálhatják a környezetbarát alternatívákat, így akár a mosódió, a mosószóda, vagy egyéb környezetbarát tisztítószerek használatával környezetkímélő megoldásokat használhatnak otthonaikban.
Hasonlóan a többi üzlethez, itt is a bio élelmiszerek széles választékával készül a drogéria, ami az egészségmegőrzés filozófiáját tükrözi.

Az újranyitás alakalmából egy héten át tartó kedvezményekkel várják a vásárlókat. A kiemelt akciókról első kézből, a drogéria hivatalos Facebook oldalának rajongói értesülhettek, aminek köszönhetően már az első napon rengeteg vásárlót üdvözölhettek az üzlet dolgozói.

Nyitva tartás: hétfőtől-szombatig: 9.00-20.00 vasárnap: 9.00-19.00

Kapcsolódó cikkeink