Megújult az Auchan honlapja

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 27. 12:15

Ismét megújult az Auchan Magyarország Kft. weboldala. Áruházanként kereshetők a termékek, a népszerű, lapozós akciós újság és az akciók pedig a főoldalra kerültek.

A vásárlói igények között szerepelt, hogy a látogatók áruházanként böngészhessenek a weboldalon, és csak a kiválasztott áruház akcióit lássák. Az akciós termékekre kattintva a bevásárlólistát egy gombnyomással össze lehet állítani, ez a felhasználóbarát megoldás pedig megkönnyíti és felgyorsítja a vásárlást. Az áruházi aloldalak informatívabbak, áttekinthetőbbek lettek.

Ugyanakkor az országos akciókat már a főoldalon, kiemeléssel népszerűsíti az üzletlánc, hogy senki se tévessze őket szem elől. Az akciós újság már korábban, 2011 tavaszán lapozható lett, most viszont a főoldalon is helyett kapott, mivel tapasztalatok szerint ezt keresik a legtöbben a weboldalon. A kevésbé látogatott menüpontokat pedig lecserélték.

Az Auchan honlapja 2009-ben elnyerte az Országos Kereskedelmi Szövetség díját “Az év kereskedelmi honlapja” kategóriában. Az oldal azóta is lépést tart a technikai újításokkal: 2011 tavaszán a weblap már átesett egy ráncfelvarráson, ekkor – hazánkban egyedülálló módon – a vásárlók szavazhatták meg, milyen fejlesztések valósuljanak meg az oldal megjelenésében és tartalmában – írja az mmonline.hu.

Kapcsolódó cikkeink