Megújult a vezetőség a Borsodi Sörgyárnál

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2020. 05. 15. 10:53

Új vezetői kinevezésekkel készült az idei sörszezonra a Borsodi Sörgyár: többek között új kereskedelmi fejlesztési igazgatóval, marketingigazgatóval, gazdasági vezetővel, jogi és vállalati kapcsolatok igazgatóval, valamint személyügyi igazgatóval folytatja 2020-ban. Az új vezetők mind a Borsodi Sörgyárnál dolgoztak korábban is.

A Borsodi Sörgyár Kft. tulajdonosa, a Molson Coors Beverage Company (MCBC) 2020-tól kezdődően új szervezeti struktúrában működik tovább, megszüntetve a korábbi, klaszteres felépítését. A jövőben a Borsodi Sörgyár a közép-kelet-európai régióhoz tartozik a vállalaton belül.

Vuleta Zsolt - Borsodi Sörgyár

Vuleta Zsolt
kereskedelmi és
ügyvezető
igazgató
Borsodi Sörgyár

Vuleta Zsolt, aki több mint 4 éve a vállalat ügyvezetője, a jövőben vállalat vezetése mellett a kereskedelmi igazgatói feladatokat is ellátja.

 

Spiegel György, Borsodi Sörgyár

Spiegel György
marketingigazgató
Borsodi Sörgyár

Spiegel György 2019-től a Borsodi márkáért felelős marketingmenedzserként felügyelte Magyarország legnépszerűbb sörmárkájának megújítását. Idén januártól marketingigazgatóként a vállalat teljes portfóliójának kommunikációjáért felelős.

 

 

 

Őz Tibor, Borsodi Sörgyár

Őz Tibor
kereskedelemfejlesztési
igazgató
Borsodi Sörgyár

Őz Tibor, aki 2016 áprilisától értékesítési igazgatóként felelt a vállalat eladásainak növeléséért és partnerkapcsolatainak fejlesztéséért, idén márciustól kereskedelemfejlesztési igazgatóként folytatja munkáját. //

Kapcsolódó cikkeink