Megújult a NIVEA Q10 termékcsalád

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 03. 06. 12:14

Megújult a népszerű NIVEA Q10 termékcsalád. Az új formulát tartalmazó NIVEA Q10plus hatékony ránctalanító és feszesítő hatású bőrápoló termékek az „energiaraktárként” működő, antioxidáns hatású Q10 koenzim mellett kreatint is tartalmaznak. A kreatin segít lelassítani a sejtek természetes öregedési folyamatait, mert képes aktiválni a rejtett energiatartalékokat. A Q10plus termékek elősegítik a ráncok kialakulása elleni küzdelmet – a simábbnak, fiatalabbnak tűnő arcbőrért.

Íme, a NIVEA-újdonságok:

NIVEA Q10PLUS BŐRFESZESÍTŐ

A NIVEA megalkotta eddigi leghatékonyabb bőrfeszesítő hatású narancsbőr elleni termékét, a Q10plus Bőrfeszesítő Narancsbőr Elleni krémzselét, mely a bőr egyenetlenségeivel szemben veszi fel a harcot. Az eredmény a sima és feszes bőr érzése.

NIVEA Q10PLUS GOLYÓS SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Megérkezett a népszerű NIVEA Q10plus arcápoló termékcsalád legújabb tagja, a Golyós Szemkörnyékápoló, mely a bőrben természetes módon is megtalálható összetevők segítségével küzd az egészséges és üde bőr megőrzéséért.

NIVEA Q10PLUS PÓRUSFINOMÍTÓ RÁNCTALANÍTÓ NAPPALI ARCKRÉM

A kétfunkciós ránctalanító termék védi a bőrt az ártalmas környezeti hatásokkal szemben, megakadályozza a ráncok kialakulását és bőrazonos formulák kombinációit tartalmazza. Összehúzza a pórusokat, intenzíven hidratál és hatékonyan akadályozza meg a ráncok kialakulását, illetve csökkenti azok mélységét. .

Kapcsolódó cikkeink