Megújult a METRO Kereskedelmi Kft. honlapja

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 01. 20. 00:00

Január 18-tól új megjelenéssel és szolgáltatásokkal jelentkezik a METRO honlapja a http://www.metro.hu címen.

Az újításnak köszönhetően a honlap megjelenését, struktúráját és tartalmát átláthatóbbá és könnyebben kezelhetővé tették, valamint új, interaktív szolgáltatásokkal bővítették.
Az oldalak nagyobb felületen jelennek meg, így áttekinthetőbbé és olvashatóbbá váltak.
Múlt év vége óta a METRO általános akciós újságai és katalógusai bejelentkezés nélkül is elérhetőek. További újítás, hogy az új honlapon a cég partnerei a kiemelt katalógusokat online lapozgatható formában is olvashatják. A lapozható újság egyéb újdonságokat is kínál, hiszen egyedi bevásárló listát is készíthet a látogató az egyes termékekre kattintva, majd a listát elküldheti magának e-mailben vagy ki is nyomtathatja. Az újságokban szöveges keresésre is lehetőség van, beírható a keresőbe a termék neve, és a rendszer kilistáz minden olyan oldalt, ahol az adott termék található.
Egyszerűbb lett a bejelentkezés folyamata is. Egyszeri, kártyaszámmal történő regisztrációt követően a partnerek e-mail címük és jelszavuk megadásával könnyen elérhetik a jelszóval védett tartalmakat és szolgáltatásokat.
Bejelentkezés után a látogatók egyszerűen és gyorsan kérhetnek információt új, online chates ügyfélszolgálatukon keresztül is. A szektorban egyedülálló szolgáltatás használatával az ügyfelek élőben beszélgethetnek vagy kérhetnek segítséget az operátoroktól.
Megújult továbbá a METRO hírlevél is.
Kapcsolódó cikkeink