Megújult a Henkel Silan Classis termékcsalád

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 29. 00:00

A Silan csodás puhaságának és hosszantartó illatainak köszönhetően az egyik legnépszerűbb textilöblítő márka azok körében, akik igazán szeretnek törődni ruháikkal. A tavasz beköszöntével megújult a Henkel Silan Classic termékcsaládja is.

Azokat, akik szeretik, ha frissen mosott ruháik úgy illatoznak, mintha a nap és a friss szellő szárította volna meg a tiszta kék ég alatt, az új Silan Fresh Sky with Perfume Pearls biztosan magával ragadja majd. Átöleli Önt és ruháit a tisztaság és kényelem érzése, melyet a jázmin, a rózsa és az ibolyacsokrok illata, valamint levendula és zöld eukaliptusz kivonatok keltenek életre, egy csipetnyi pacsuli fás és őszibarackos-ámbrás kavalkáddal fűszerezve.
Az új Silan Fresh Lilac with Perfume Pearls friss, harmatos orgona illata ötvöződik a gyümölcsös illatjegyekkel, hogy elegáns, illattá teljesedjék ki. Képzelje el, ahogy a virágzó természetben sétálgat, csodás orgonabokrok között, melyek illata elvarázsolja. A csodás puhaság és a kifinomult illat egész napon át elkíséri.
Az álmodozni vágyókat az új Silan Fresh Paradise with Perfume Pearls igazán elvarázsolja pompás illatával. Ez az elragadóan friss, trópusi illat körülveszi ruháit az Édenkert illataival. Érezze magát úgy, mintha lustálkodva megpihenne a pálmafák alatt, miközben a tenger hullámai lágyan simogatják egy Karibi tengerparton.
Azoknak pedig, akik az egzotikus Kelet érintését szeretnék életükbe becsempészni, a Silan Japanese Garden with Perfume Pearls hozza el a csendes nyugodtság érzését. Ebben az egyedülállóan ellazító illatban egyesül az egzotikus bergamot és a zöld levelek természetes illata, melyet az egyiptomi jázmin, a gyengéd gyöngyvirág és a marokkói rózsa tesz teljessé. Mintha csak belélegezné egy Zen kert nyugodtságát, az illat a jólét érzésével tölti el akár egész napon át.
A tavasz a Silan Fresh Rose with Parfume Pearls variánst is új, felfrissült megjelenéssel ruházza fel, így a harmatos rózsák érintése mindig Önnel lehet.
Az új Silan Classic variánsok a már bizonyított Parfüm Pearls formulával rendelkeznek, hogy különlegesen hosszantartó illatot nyújtsanak A Perfume Pearls mikrokapszulái a textilszálakhoz tapadnak, így mozdulataink és érintéseink hatására az apró parfümgyöngyökbe zárt illat felszabadul újra és újra előcsalogatva a frissesség érzését. A megújult Silan Classic termékcsalád május közepétől kapható az üzletekben. Tovább információért látogasson el a www.silan.hu-ra.
Kapcsolódó cikkeink