Megújult a Coop Üzletlánc miskolci árucsarnoka

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 31. 00:06

A Coop Üzletlánc legnagyobb árbevételt realizáló egysége, a felújított és számos technikai újítással felszerelt Miskolci Árucsarnok március 29-én nyitotta meg kapuját a nagyközönség előtt. Az Unió Coop Zrt. beruházásának értéke meghaladta a 200 millió for

 
A közel 900 négyzetméternyi eladótérrel rendelkező, 45 főt foglalkoztató Árucsarnokban többek között bevezették a COOP integrált informatikai rendszerét, valamint a zöldség-gyümölcs árfeltüntetéshez kísérletképpen elektronikus árjelzőket alkalmaznak.

Emellett az üzletben a legmodernebb hűtő és hűtetlen berendezést telepítették, valamint helyben fogyasztásra alkalmas büfé részt is kialakítottak.

Az üzlet elsőként várja vásárlóit az átalakított mintaboltok közül, melyek tesztelése a Coop Üzletlánc Igazgatósága által elfogadott „Boltmegújítási program” keretében május végéig zajlik az Üzletlánc 5. régiójában.

Az átalakítások mellett a Coop Üzletlánc új arculata is bemutatásra kerül, erősítve a cég innovációs törekvéseit és újítási szándékát. A Közgyűlés – a fogyasztói és beszállítói visszajelzések figyelembevételével – a tíz korszerűsített és új arculattal ellátott, tesztelésre szánt bolt alapján dönt majd a májusi ülésén a program véglegesítéséről.

Kapcsolódó cikkeink