Megújult a COOP-áruház Gödöllő-Palotakerten

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 09. 20. 11:25

Tavaly novemberben, a Match-áruházlánc Magyarországról történt kivonulása következtében a palotakerti élelmiszer-áruház a Gödöllő COOP Zrt. tulajdonába került. Az új vezetés már akkor ígéretet tett a bolt teljes körű átépítésére, modernizálására. Az áruház korábbi körülményei szükségessé tették a bolt jelentős átalakítását, megújítását, hogy az újra a vevői igényekhez méltó lehessen.

Coop-godollo

Az üzlet átalakulása több ütemben zajlott. Az első fázisban a forgalmazás alapvető körülményei újultak meg, a felújítás végső fázisában pedig egy nagyobb energetikai és átfogó esztétikai fejlesztés következett. A bolt kiszolgáló egysége 400 négyzetméteres alapterületű. Nagy parkolója miatt hétvégi nagybevásárlásokra alkalmas üzlet, ami széles választékkal rendelkezik, túlmenően – igazodva a helyi igényekhez – hosszú nyitva tartással működik és vasárnap is nyitva tart.

Az áruválasztékban – az alapvető választékon kívül – helyet kaptak a helyben sütött finom pékáruk, a friss cukrászsütemények, grill termékek, valamint az egészséges és diabetikus árufélék is. Az eladótérben, a helyi kismamák és babák örömére, külön polcot szenteltek a legfontosabb babaápolási termékeknek.

A megnövekedett áruválaszték nagyobb létszámú munkaerőt követel, így első lépésben a bolti kollektíva 6 fővel gyarapodott, akik közül 4 regisztrált munkanélküli volt, ezzel a cég javította a kistérségi foglalkoztatási helyzetet. Ezen felül 2 fő szakiskolai tanuló is segít a kiszolgálásban, de a remények szerint a forgalom növekedésével a dolgozói létszám tovább emelkedhet.
Az áruválaszték bővülésén és a bolti környezet esztétikusabb megjelenésén túl, mostantól más, a vásárlási élmény növelését célzó újdonságokkal is találkozhatnak a vevők. Ezek közül kiemelendő a Buday Péter mesterszakács receptjeit tartalmazó kioszk, ami a receptötletek mellett, segítséget nyújt a háziasszonyoknak az alapanyagok kiválasztásában is. További újdonság az integrált bolti kijelző, ami hasznos információkat, valamint a boltban futó aktuális akciókat is hirdeti.

A Gödöllő COOP Zrt. részéről őszintén remélik, hogy a mintegy két és fél hónapig tartó munka eredménye elnyeri majd a vevőközönség tetszését, és a vásárlók a jövőben is nap, mint nap betérnek a megújult környezetben működő, a COOP-üzletláncra jellemző széles és minőségi áruválasztékot kínáló palotakerti üzletbe. Az áruház szeptember 12-én, csütörtökön, ünnepélyes keretek között nyitott meg.

Kapcsolódó cikkeink