Megújuló csomagolás az Ifantis és a Sealed Air együttműködésében

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 02. 16. 00:00

Az Ifantis (a görög húsfeldolgozás egyik vezető cége) már a 90-es években a Sealed Air Cryovac eredeti, Darfresh® vákuum skin csomagolását választotta a pultkész húskészítményeinek kiskereskedelmi értékesítéséhez.

Miután a kiskereskedelem legújabb trendjei a látványos és attraktív csomagolású termékek felé mutatnak, az Ifantis úgy döntött, hogy nyomtatott Darfresh® fóliáit továbbfejleszti.
A vásárlóknak azonnal szembetűnő, nyomtatott Darfresh® csomagolásnak köszönhetően, egyszerű, minimalista design mellett döntöttek, amely tovább erősíti a márkát, egyúttal tetszetősebbé varázsolja az egész csomagot.
2009. januárjában a Sealed Air egy teljes Darfresh® rendszert szállított le az Ifantisnak: nyomtatott Darfresh  alsófóliákat, egy Darfresh csomagológépet, címkézőt és hőnyomtatót. A rendszer üzembehelyezését számos szakmai szolgáltatás támogatta, mint például a termékalkalmazás-tréning, a design kidolgozása, a nyomtatás és a gép üzembehelyezése.
A Sealed Air jól ismert Darfresh® vákuum skin csomagolása régóta örvend kitűnő hírnévnek a kiskereskedelemben. A csomagolás kiváló polcmegjelenést garantál, ráadásul kiemeli a termék prémium jellegét és kitűnik az üzletek zsúfolt polcain.
A csomag megjelenése kétséget sem hagy a fogyasztók számára afelől, hogy a többi terméknél kifinomultabb termékről van szó, így a magasabb ár is indokolt.
Az új Ifantis termékvonal valamennyi nagy kiskereskedelmi lánc üzleteiben kapható Görögországban. A kereskedők számos, a csomagolás nyújtotta előnyt élvezhetnek: innováció és kényelem; egyedi, látványosan friss és tetszetős termékmegjelenés – mindezeknek köszönhetően a hagyományos, konzervatívabb csomagokkal szemben kitűnően differenciálhatók. Emellett a csomag függőlegesen is kihelyezhető, kiváló kommunikációs,
merchandising és promóciós lehetőségeket rejt. A kényelmi szempontokat szolgálja a termékcsomag hosszú eltarthatósági ideje, a könnyű kezelhetőség, nyithatóság és használat.
Az Ifantis országos szintű fogyasztói felmérése szerint a fogyasztók vonzó csomagolást akarnak, olyat, amely elüt a többitől, emlékezetes és könnyen felismerhető. A nyomtatott Darfresh® valamennyi követelménynek megfelel.Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek