Megújul a Cappy italválasztéka és csomagolása

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 05. 25. 12:02

A Cappy, a fogyasztásra kész gyümölcslé márka új ízvilágot, továbbfejlesztett recepteket és megújult csomagolást mutatott be. A márka 2023-ban teljes, globális megújuláson megy keresztül.

A márka megújulása világszerte a teljes italportfoliót érinti

A Cappy küldetése, hogy minden pillanatot élettel töltsön meg. A márka megújítása a Cappy italok új, vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsított receptúráinak bevezetésével kezdődött 2023 márciusában. A fogyasztók által ismert és szeretett nagyszerű íz megmarad, de mostantól a receptek 30%-kal kevesebb cukrot tartalmaznak*.

Az új Cappy italokat az alábbi vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítják:

  • Multivitamin: C-, B3-, B5-, (pro)A-, B6-, E- és K-vitamin a vitalitás támogatásáért.
  • Sárgabarack: C-vitamin, E-vitamin és cink az immunitás támogatásáért.
  • Eper: Mangán az antioxidánsok támogatásáért
  • Őszibarack: B6-vitamin a vitalitás támogatásáért.

A Cappy ízválasztéka, összetevői és tápanyagai által minden alkalomra finom és több érzékszervre ható ízélményt kínál. Tápláló reggeliként alkalmas lehet a napindításra; más étkezések alkalmával ízletes és frissítő kiegészítője lehet az ételeknek; a nap folyamán pedig – tízóraira vagy uzsonnára – a rostos textúrák és az intenzív ízek jelenthetnek felfrissülést a fogyasztók számára.

A különböző ízléseknek és életstílusoknak megfelelő italok választékának bővítése érdekében a Cappy 2023 áprilisában egy új zéró cukor limonádét is bevezet citrommal és eperlével a magyar piacon.

Az új italok a Cappy új márkaarculatát viselik majd a „Tele élettel” kampány részeként. A kampány azt mutatja be, hogy a mai emberek mennyire elfoglalt életet élnek, és könnyen beleragadhatnak a megszokott rutinokba és a megszokott dolgokba. A Cappy küldetése, hogy nagyszerű ízű és tápláló italt jelentsen az emberek mindennapjaiban, és segítsen nekik átélni és megünnepelni a mindennapi pillanatokat. Ez a küldetés most az új márkaarculatban is megjelenik, a természet által inspirált meleg, élénk színek és az energizáló vizuális anyagok által, amelyek azonnal megragadják a figyelmet, és a megújulás érzését idézik fel.

A felfrissített Cappy italok 2023. áprilistól kaphatók, az új Citrom-Eper Zéró Cukor limonádé pedig 2023. április 27-től megvásárolható. A Cappy italok megtalálhatók a helyi szupermarketben, a kisboltokban és vendéglátóipari egységekben

Címkék: ,

Kapcsolódó cikkeink