Megújul a budaörsi METRO áruház

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 08. 10:27

Átalakul a METRO budaörsi áruháza: hogy a beszerzési folyamat még gyorsabb, logikusabb és egyúttal kellemesebb is legyen, három új „tematikus világ” várja a nagykereskedés professzionális partnereit.

A megújulás szellemében létrejön a „Pasta világ”, ahol a tészták mellett minden, a tészták elkészítéséhez szükséges segédanyag (szószok, mártások, öntetek) is egy helyen elérhetőek. Az új „Reggeliző világban” a lekvárok, gabonapelyhek, teák, mogyorókrémek jelennek meg egymás mellett, leegyszerűsítve ezzel például a szállodák, panziók beszerzéseit. Ezeken felül néhány kiegészítő terület is új szellemiséggel és megjelenéssel várja a vásárlókat, így például a munkaruházat, és – a vendéglátásnak szintén fontos – eldobható termékek köre is megújult környezetben várja az érdeklődőket.

Valamennyi újítás közül kiemelkedik a „Szépségvilág” és a „Párlatok világa”: mindkét termékkör a METRO-nál korábban nem látott megjelenéssel és termékkínálattal várja a vevőket. A „Szépségvilág” a szépségápolást tágabb értelembe helyezve a hajszárítóktól a hajvasaló készülékeken át a borotvákig és elektromos fogkefékig kínál termékeket. Továbbá itt találhatóak meg a tusfürdők, szappanok, samponok és egyéb test- és szépségápolási termékek is.


A „Párlatok világa” meghatározó része a METRO most kialakított több mint 1200m2-es italrészlegének, ahol elkülönítve, különleges megjelenésben kaptak helyet több mint 130m2-en a konyakok, pálinkák, vodkák, rumok, likőrök, whisky-k, koktélok és azok elengedhetetlen kellékei. Egy különleges szivar humidor is része az új kínálatnak. A széles termékkínálat mellett a faberakásokkal díszített megjelenés is egyedivé teszi az új áruházrészt.

A budaörsi METRO áruház november 8-tól várja vevőit a megújult koncepcióban.

Kapcsolódó cikkeink