Megszűnik a Tesco Mobile

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 02. 25. 11:22

Megszünteti mobiltelefonos szolgáltatását április 16-tól a Tesco Mobile, ügyfeleik a Vodafone-hoz kerülnek – tájékoztatta ügyfeleit a szolgáltató. Április elsejétől már nem lehet új előfizetői szerződést kötni, a szolgáltatóváltásról pedig sms-ben értesítik az előfizetőiket.

tesco2

A szolgáltatóváltás automatikus, csak egyes szolgáltatások frissítésére van szükség a Vodafone-hoz átkerülő Tesco Mobile ügyfeleknek – derül ki a kereskedelmi lánc honlapján közzétett tájékoztatóból.

A szolgáltatás igénybevételének feltételei egyoldalú szerződésmódosítással változnak, így a hatósági szabályozás értelmében az ügyfél – számára hátrányos változások esetén – azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést az értesítés kézhez vételét követő 15 napon belül.

A Tesco Mobile 2012 márciusában kezdte meg működését, a vállalatot a Tesco Globál Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország alapította 50-50 százalékos részesedéssel. A cég virtuális mobilszolgáltatóként működik, saját hálózati infrastruktúrával nem rendelkezik, a szolgáltatásnyújtáshoz a Vodafone hálózatát bérli. (origo, MTI)

Kapcsolódó cikkeink