Megnyitotta kapuját a Yamuna

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 11. 13. 11:50

A természetes kozmetikumokat gyártó vállalat online shopja 2014.november 11 Kaposvár-A hazai természetes kozmetikumokat gyártó cég a Yamuna Kft. megnyitotta webáruházát a lakosság, illetve a professzionális termékeket használó kozmetikusok előtt. A Yamuna termékek közkedveltek a professzionális szépségápolásban. Vásárlóik széles körét teszik ki a kozmetikai iparban dolgozó szakemberek, kozmetikusok, gyógyfürdők, szállodák. Az elmúlt évek során komoly piaci szereplővé vált ezen a területen, ma már elmondhatja magáról, hogy a piacvezetők között szerepel.

yamuna

A professzionális területen szerzett tapasztalatokat és pozitív felhasználói élményeket, visszajelzéseket felhasználva fejlesztette ki a lakossági termékeit. Ez a tudás volt garancia arra, hogy immáron a lakosság számára tudjon olyan alternatívát nyújtani, amivel hatékony megoldást nyújtson számtalan bőrproblémára illetve az egészséges bőrápolásra otthon is.

A lakosság számára egyedülállóan széles kínálattal rendelkeznek a magyarországi természetes kozmetikumok között. Lakossági prémium termékeik PARABÉN- Sodium Laureth Sulfat és PARAFFINMENTESEK illetve, csak természetes anyagokat tartalmaznak.

Annak érdekében, hogy mindkét vásárlóközönségét profi szinten tudja kiszolgálni, a vállalat szinte egy időben a két célcsoport számára két külön online shopot nyitott meg.

A www.yamuna.hu alatt működő webáruházban a lakossági prémium, spa termékekkel találkozhatnak és vásárolhatják meg az érdeklődők, a www.yamunaprofessional.hu alatt lévő online shopban, pedig a professzionális termékeket használó kozmetikusoknak, masszőröknek biztosít vásárlást.

Mindkét áruház okostelefonról, illetve tabletről is kényelmesen elérhető a fogyasztók számára.

A nyitást számtalan promóció és online aktivitás övezi, többek között egészen decemberig a PickPack Ponton történő csomagátvétel ingyenes a lakossági vásárlók számára.

A Yamuna hosszú távú célja, hogy még ismertebbé tegye a márkát Magyarországon és piacvezető legyen az online piacon saját szegmensében, illetve minél jobban alkalmazkodjon a különböző vásárlói igényekhez, legyen szó akár termék vagy szolgáltatás fejlesztésről. Ennek érdekében döntött úgy a cégvezetés, hogy a korábban csak a szépségköveteken keresztül rendelhető lakossági termékek értékesítését egy azonnali direkt értékesítési online csatornára tereli.

A Yamuna Kft-ről
A Yamuna története 2002-ben egy kis somogyi faluban, Somogyvámoson kezdődött.
A természet szeretete és vállakozási kedve Kajtár Zsolt alapítót arra sarkallta, hogy a múltba visszanyúlva, régi receptek után kutatva illatos, természetes alapanyagokból szappanokat készítsen. Környezetünk védelme, a természet szeretete és a szépségápolás természetes megközelítése a mai napig a legfontosabb szempont a vállalat számára. Termékfejlesztésnél a modern bőrbarát hatóanyagok és a gyógynövények kombinációjára fektetik a legnagyobb hangsúlyt.

A termékportfólió a kezdeti 5 féle szappan után, napjainkra több, mint 300 termékre duzzadt. A bővülő kereslet hatására hidegen sajtolt szappanokat, tusfürdőket, gyógynövényes fürdősókat és masszázsolajokat is felvettek a kínálatukba, és ma már elmondhatjuk, hogy az emberi test szinte minden területére van saját gyártású szépségápolási termékük.

A tavalyi évben a cég teljes forgalma közel 286 millió forint volt, a hazai kisvállalkozás a kezdeti 2 fő után ma már 29 munkavállalónak nyújt állást.

A Yamuna Kft kínálata 3 termékkategóriából, termékcsoportból áll.

A professzionális, azaz a kozmetikusoknak, a masszőröknek szóló portfólió közel 200 termékkel büszkélkedhet. A testkezelő termékek kitűnő ár-érték arányának köszönhetően néhány év alatt a piacvezetők között szerepelnek hazánkban. Legújabb innnovációja a megújulás termékcsalád, mely idén született. A Yamuna megújulás termékcsaládja zöldborsóból nyert tisztán növényi hatóanyagot tartalmaz, mely aktiválja az epiderminális őssejteket. Az őssejtek olyan egyedülálló sejtek, melyek megfelelő stimulusra, bármely szövetünk vagy szervünk regenerálására vagy sérüléseink helyreállítására képesek.

A másik nagy termékcsoport a prémium lakossági, illetve a Spa termékek. A folyamatosan bővülő szortiment szinte minden terméket lefed a testápolásban, a termékek között megtalálhatóak, különböző hidegen sajtolt illetve glicerines szappanok, tusfürdők arcápoló termékek, testvajak, hajápolási illetve férfiaknak szóló termékek is. A cég egyik különlegessége a botox hatású termékcsalád, mely természetes összetevőivel szinte egyedülálló a hazai lakossági ránctalanító termékek között.

A Yamuna Ásványi sminkek mind a professzionális felhasználók, mind pedig a lakosság számára nyújtanak természetes és bőrbarát megoldást a szépülni vágyóknak. Az ásványi sminkek különlegessége, hogy teljesen természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak rákkeltő anyagokat, amelyek eltömítik a pórusokat. Nem tartalmaznak mesterséges illat- és festékanyagokat, szintetikus tartósítószereket, vegyi anyagokat, kőolajszármazékokat,szilikont, talkumot, rizsport, alkoholt vagy gyantát. Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén és plasztikai műtéteket követően is biztonsággal alkalmazhatóak.

Kapcsolódó cikkeink