Megnyitotta 100. AH To Go üzletét az Albert Heijn és a BP

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 09. 09:46

Az Albert Heijn és a BP közösen jelentették be 100. AH to go üzletük megnyitását.

Az Alkmaarban található üzletben a holland kiskereskedő a közlekedőknek frissen elkészített ételeket, valamint rendelésre kapható meleg és hideg ételek választékát kínálja, de emellett útközben fogyasztható italok, így barista minőségű kávé, friss gyümölcs- és zöldséglevek is kaphatók a benzinkúti boltban.

Az Albert Heijn és a BP szerint a vásárlók olyan ismert autós termékeket is megtalálnak majd az üzletben, mint a Castrol motorolaj és az ablaktisztító folyadék.

„Mindig és mindenhol ott vagyunk ügyfeleink megbízható partnereként, így az úton, vasútállomásokon, főiskolákon, kórházakban, töltő- és benzinkutakon” – mondta el Marit van Egmond, az Albert Heijn vezérigazgatója. „Az elmúlt évben számos friss, vegetáriánus és egészséges opcióval egészítettük ki az AH to go választékot. Így jobb ételeket teszünk elérhetővé mindenki számára.”

Karen de Lathouder, a bp Nederland vezérigazgatója szintén üdvözölte az együttműködésben elért mérföldkövet.

„Száz üzlet csodálatos eredmény az Albert Heijnnel való együttműködésünkben” – mondta. „A BP növekedésének egyik motorját a kényelmi szolgáltatások adják, amelyben hatalmas növekedési potenciál rejlik, tekintettel a vásárlók változó igényeire”.

ESM

Kapcsolódó cikkeink