Megnyitott Magyarország első Holland & Barrett üzlete

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 02. 25. 10:27

2011-ben nyitott meg Magyarország első Holland & Barrett üzlete. Európa vezető vitamin, ásványi anyag és étrendkiegészítőkkel foglalkozó láncolatának termékeit több mint 600 üzletben találják meg az érdeklődők a kontinensen. A Holland & Barrett széles termékpalettával rendelkezik, magyarországi üzletében is számos egészséges készítményt lehet kapni, mint például a Vita Coco kókuszitalt, amelyre a legismertebb nemzetközi sztárok is esküsznek.

A Vita Coco egy 100%-ban természetes és friss összetevőket tartalmazó kókuszvíz, amely hidratálja és revitalizálja a szervezetünket. A különleges ital nem csak egészséges, de még fogyaszt is, sportolás után pedig fokozottan ajánlott. Nem véletlen, hogy számos világsztár rendszeres fogyasztója a Vita Coconak. Ezt issza Jessica Simpson, Gwyneth Paltrow, Courtney Cox, Kate Bosworth, Ellen Pompeo, Sienna Miller és Rihanna is. Madonnanak pedig olyannyira lételeme a kókuszvíz, hogy nemrég 1,5 millió dollárt invesztált a Vita Coco-t gyártó cégbe.

A Holland & Barrett üzlet számos területen kínál vitaminokat, ásványi anyagokat, étrendkiegészítőket, aromaterápiás termékeket, bio élelmiszereket és természetes kozmetikumokat, melyek jótékony hatással vannak az egészség megőrzésére. Termékeik megfázás, influenza, immunrendszer erősítés; stressz, fájdalomcsillapítás, szív-és érrendszer; emésztés; női, férfi, családi és gyermek egészség; csont-, izomzat-, porcerősítés esetére kínálnak megoldást.

A szépségápolás terén is kizárólag természetes kozmetikumokkal találkozhatnak az érdeklődők a Holland & Barrett üzletek polcain, melyek a legkülönlegesebb és leghatásosabb összetevőkből álló szerekkel segítenek a hölgyek szépségének megóvásában. Ilyen például a tömény kollagén tartalmú csiganyál ránctalanító krém is, amely többek között Madonna, Sienna Miller és Rachel Weisz kedvence.

Kapcsolódó cikkeink