Megnyitott a Vitamin Szalon franchise első budapesti üzlete

Dátum: 2015. 04. 23. 11:20

A Vitamin Szalon franchise első budapesti üzletét április 22-én avatták fel Campona Bevásárlóközpontban. Tavaly márciusban nyílt meg Szegeden az első Vitamin Szalon, mely azt azt igényt volt hivatott kiszolgálni, hogy a termelők közvetlenül elérhessék a vásárlókat. A második bolt szeptemberben már franchise rendszerben nyílt meg ugyancsak Szegeden.

vitamin.szalon.1

A budapesti üzlet ünnepélyes megnyitóján Rácz József, a Kert-Ész Klub elnöke, a Vitamin Szalon franchise ötletgazdája elmondta, hogy a sorrendben harmadik, ám első fővárosi üzletet – a tervek szerint – idén még négy üzlet megnyitója fogja követni Budapesten:
„Újszerű, innovatív üzleteink a legmodernebb igényeket szolgálják ki. Célunk, hogy a magyar termelők közvetlen, bizalomra épülő kapcsolatot építhessenek ki a vásárlókkal. Ezért is látható a termelők fotója a kiváló minőségű termékeik mellett.”

Rr. Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár hozzátette:
„Hatalmas potenciál van a zöldség-gyümölcs ágazatban, ezért a kormányzat is minden segítséget meg kíván adni a magyar termelők helyzetbe hozásához.”

vitaminszalon.2

Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc is üdvözölte a kezdeményezést, és felhívta a üzletlánc képviselői figyelmét arra, hogy Budafok-Tétény gombatermelésről nevezetes, ha esetleg további partnereket keresnek.

A Magyar Franchise Szövetség elnöke dr. Mandel Katalin kiemelte, hogy koncepció egyedülálló hazánkban, ugyanis ez az első, kifejettem zöldség-gyümölcs területre fókuszáló franchise rendszerű hálózat.

Molnár Judit franchise partner elmondta, hogy a Camponaban nyílt üzlet mellett májusban egy Vitamin Koktél pultot is felállítanak:
„Ez lesz az első olyan gyümölcskoktél pult az országban, melyet közvetlenül a Vitamin Szalon termékeivel fogunk napi szinten ellátni friss gyümölcsökkel. Ezzel az innovációval is egy új területet szeretnénk nyitni a jó minőségű hazai termékek előtt.”