Megnyílt Szegeden a jövő zöldség-gyümölcs üzlete

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 04. 09. 11:38

2014. március 26-án, szerdán, több éves előkészítő munka után, megnyílt Szegeden az ország első Vitamin Szalonja, a jövő zöldség-gyümölcs üzlete.

vitamin.szalon

A Vitamin Szalon a Kert-Ész Klub Magyarország bemutató üzlete. Közel 200 féle termékének döntő részét a több mint 50 fős Kert-Ész Klub Magyarország tagjai, termelői biztosítják.

A Vitamin Szalonban a berendezés minden része a vásárlók kényelmét, teljes körű tájékoztatását szolgálja, a termékek a legmagasabb vevői igényeknek is megfelelnek. A Vitamin Szalon olyan üzlet, amely ötvözi a nagy élelmiszerláncok zöldség-gyümölcs részlegének és a „sarki zöldséges”-nek az előnyeit és kiküszöböli hátrányait.

Ezzel a szaküzlettel olyan új beszerzési csatorna nyílik meg a háziasszonyok előtt, ahol a megvásárolt friss vitaminforrást a termelőig vissza tudják követni, kialakítva ezzel egy eddig nem tapasztalt bizalmi kapcsolatot termelő és vásárló között. A Vitamin Szalon egyik szlogenéhez –Termékeink védjegye termelőink neve!- híven, a kihelyezett áruféleségek felett a termelők neve és a termelés helye is feltüntetésre kerül.

Az üzletben számos új, egyedi megoldás – áttekinthetőbb standos kihelyezés, receptnyomtató kioszk, e-címkék, integrált ártábla, apadás gátló párásítás, „eye-catcher” árukiemelő rendszer, homogén göngyöleg, árufelismerő mérlegek, speciális hűtőpult, gyereksarok – teszi hatékonyabbá a vásárlói igények kielégítését.

Az üzlet környezettudatosan kialakított és energiatakarékosan működik. A megvilágítást led lámpák biztosítják, a csomagolóanyagok újrahasznosíthatók vagy teljesen lebomlók. A termelők meghatározó része 50 km-es körzeten belülről szállítja be termékeit, csökkentve ezzel a szállítás környezetterhelő hatását.

A Vitamin Szalont ellátó Prémium Kert Kft. törekszik a hazai piac védelmére, ezért amíg van minőségi magyar áru, addig import nem kerül a polcokra.

A vásárlók magas szintű kiszolgálását jól képzett, szakértő munkatársak biztosítják, akik azonosulnak a Vitamin Szalon küldetésével, mely értéket közvetít, életformát alakít, tudatos táplálkozásra és egészséges életmódra ösztönöz.

A Prémium Kert Kft. részt vesz a FruitVeb Magyar Zöldség – Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács által kezdeményezett “Fogyasszon naponta 3×3-féle zöldséget, gyümölcsöt az egészségért!” mottójú programban is.

Kapcsolódó cikkeink