Megnyílt az Indigo Express az Allee-ban
Az Allee sokszínű, nemzetközi ételkínálatnak legújabb ékköve az Indigo Express, amely a modern városi életformához igazított, autentikus indiai ételeket hozza el a látogatóknak. Innovatív előkészítési technikáiknak köszönhetően a klasszikus indiai ételek – curryk, dosák, thalik, masalák és superfood saláták – megőrzik gazdag ízvilágukat, mégis gyorsan, frissen kerülnek az asztalra.
Az Indigo Express küldetése, hogy a hagyományos indiai konyhát a 21. századi életformához illesztve tegye mindenki számára elérhetővé. A koncepció középpontjában nem az ételek egyszerűsítése, hanem a folyamatok újragondolása áll. Hosszú órákig érlelt alapok, klasszikus fűszerezés és modern tálalás biztosítják, hogy a vendégek valódi indiai gasztronómiai élményben részesüljenek – rövid várakozási idő mellett. „Nem az ételeket egyszerűsítettük, hanem a folyamatot” – vallja az alapító, Dhillon Ranjeet Singh, aki három évtizede él Magyarországon, és két évtizede dolgozik azon, hogy közelebb hozza India ízeit a hazai közönséghez.
Az étlap India különböző régióinak specialitásait sorakoztatja fel: az északi tartalmas fogásoktól a dél-indiai könnyed rizses és lencsés ételekig. A klasszikus thali kóstolótál, a töltött dosa óriáspalacsinta, a házi masalák és a friss saláták a vegetáriánus, vegán és gluténmentes étrendet követők számára is izgalmas választékot kínálnak. Az Alle-ban található étterem belső tere a kortárs dizájn és a tradicionális indiai formavilág elegáns ötvözete, jó időben pedig a teraszról élvezhetjük a Váli utca szerethető hangulatát.
Az Allee Bevásárlóközpont hosszú évek óta Újbuda egyik meghatározó találkozási pontja, ahol a vásárlás, az élmények gyűjtése és a kultúra mellett a gasztronómia is kiemelt szerepet kap. Az Indigo Express érkezésével az Allee gasztronómiai kínálata újabb szintet lépett. Az olasz, arab, ázsiai, amerikai és belga ízek mellé most India sokszínű konyhája is bekapcsolódik a maga vibráló, színes és felejthetetlen világával, így az Allee tovább erősíti szerepét Újbuda gasztronómiai központjaként.
Kapcsolódó cikkeink
Mi újság a street foodban?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Divatshow, egyedi színtanácsadás, sneakertervezés az Allee őszi eseménykínálatában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Holografikus autóbemutatóval debütált a HOLOBOX az Allee-ban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új fejezet a Magyar Élelmiszerkönyvben – a Tej Terméktanács üdvözli a trappista sajt minőségi szabályozását
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyarok szerint az élelmiszer-pazarlás ugyanolyan nagy probléma, mint a klímaváltozás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Polarizálódó piac, folyamatos fejlesztések, változó vásárlói igények – Megjelent a PwC Magyarország legnagyobb forgalmú online, FMCG-szereplőket is felsorakoztató toplistája
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >