Megnyílt az első személyzet nélküli kocsma

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 04. 12. 11:18

Az újítás és a kényelem jegyében, Európa első személyzet nélküli bárja, a Bar Tap, megnyitotta kapuit a Wembley Stadionban. Az új bár lehetővé teszi a látogatók számára, hogy érintésmentesen, gyorsan és kényelmesen vegyenek italt anélkül, hogy sorban kellene állniuk.

A Bar Tap célja, hogy felgyorsítsa a kiszolgálást és minimalizálja a várakozási időt. Az érintésmentes fizetési módszerrel felszerelt bár lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyedén fizessenek, miközben egy speciális technológia figyelemmel kíséri a mozgásukat és pontosan leköveti fogyasztásukat, így meghatározva a fizetendő összeget.

Az új bár nemcsak a kiszolgálás terén nyújt innovációt, hanem kialakítása is egyedi. A belső tér kiválóan illeszkedik a stadion sporttörténelmi hagyományaihoz, miközben modern és lendületes megjelenést kölcsönöz. Neonfeliratok és LED-világítás uralja az enteriőrt, miközben olyan anyagokat is felhasználtak, mint a rozsdamentes acél és az ipari műgyanta padlóburkolat.

A következő hónapokban a bár jelentős forgalmat várhat, hiszen több kiemelkedő esemény is megrendezésre kerül a Wembley Stadionban. Az UEFA Bajnokok Ligája döntője mellett Taylor Swift rekorddöntő koncertjei is itt lesznek, valamint fellép az AC/DC és Bruce Springsteen is.

Kapcsolódó cikkeink