Megnyílt az első SPAR szupermarket Encsen

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 03. 31. 12:35

A SPAR Magyarország Kft. 2011. március 31-én új SPAR szupermarketet nyitott Encsen. A modern áruház a város első SPAR egysége, ahol 23 új munkahely létesült.

A SPAR az elmúlt években folyamatos fejlesztéseinek és beruházásainak eredményeképpen több ezer munkahelyet teremtett Magyarországon. A vállalat 2011-ben is folytatja hálózata bővítését, így most zöldmezős beruházás keretében megnyílt Encs első SPAR szupermarketje.

Az új üzlet megnyitásával Encsen is elérhetővé válik az a modern, vevőbarát, a jó minőségre, széles választékra, kiváló szolgáltatásokra és kedvező árakra épülő kereskedelmi filozófia, melyet a SPAR képvisel.

Az áruház 948 m2-es eladóterében több ezer termék található, melyeknek túlnyomó többsége frissáru. A kényelmi szempontokra is figyelve, grillpult, látványpékség is helyet kapott az üzletben.

Az új SPAR áruház könnyű megközelíthetőségével, 94 ingyenes parkolójával, modern eladóterével és magas színvonalú szolgáltatásaival, kellemes és gyors bevásárlási környezetet biztosít. Az üzlet megnyitása hozzájárulást jelent Encs további fejlődéséhez, lakossága jobb ellátásához.

Kapcsolódó cikkeink