Megnyílt a Rákóczi úti Tesco Expressz

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 09. 00:00

Pénteken újabb Tesco Expressz áruház nyílt Budapesten a VII. kerületben, a Rákóczi út 20. szám alatt. Ezzel együtt immár 16 új formátumú bolttal rendelkezik országszerte az áruházlánc.

A Tesco Expresszek a hipermarketekben megszokottnál jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Value, a Színes, valamint a Családi márkák is elérhetők az új üzletben.
Az új üzlet mintegy 3000 féle terméket – elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál, a mellette kialakított kisboltok tovább gazdagítják a meglévő kínálatot.
Az új üzlet minden nap reggel 6:30-tól este 24:00 óráig tart nyitva. A nyitástól különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Expressz üzletében.
Kapcsolódó cikkeink