Megnyílt a pécsi IKEA Tervezőstúdió

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 09. 15. 11:04

A megfizethetőség és az elérhetőség jegyében az IKEA folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. A Pécsen megnyitott Tervezőstúdióban az IKEA munkatársai az előre egyeztetett tervezési időpontokban tanácsadással támogatják a tervezési folyamatokat, illetve segítenek a megrendelések elindításában is az érdeklődőknek. 

Szeptember 15-én nyitotta meg kapuit a pécsi IKEA Tervezőstúdió, ahol a vásárlók szakemberek segítségével tervezhetik meg konyhájukat, illetve a különböző helyiségeket, legyen szó egy teljeskörű felújításról, vagy csak egy helység átalakításáról. 

„Az otthonunk az a tér, ahol pihenhetünk és igazán önmagunk lehetünk, ezért is fontos praktikusan és stílusunknak megfelelően berendezni. Ehhez pedig sokszor szakember segítségére van szükség. Az újonnan megnyitott pécsi Tervezőstúdió a második a debreceni után, ennek köszönhetően egyre több otthonhoz és emberhez kerülhetünk közelebb és tehetjük egyszerűbbé és színesebbé a mindennapjaikat” 

– mondta el Szabó Ágnes, a budaörsi IKEA áruházvezetője.

 „Az IKEA Tervezőstúdióban a vásárlóknak lehetőségük van megtekinteni egyes termékeket, a helyszínen pedig a szakértő munkatársak személyre szabott ötletekkel, tanácsokkal látják el őket”

– tette hozzá Aszódi Gergely, projektvezető.

Kapcsolódó cikkeink