Megnyílt a második Tesco Expressz Csepelen

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 19. 00:00

Pénteken újabb Tesco Expressz áruház nyílt Budapesten a XXI. kerületben, a Kossuth Lajos u. 70. szám alatt. Ezzel együtt országszerte már 14 új formátumú bolttal rendelkezik az áruházlánc.

A Tesco Expressek a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Value és Színes, valamint a Light Choices és a Családi márkák is elérhetők az új üzletekben. Mindezek mellett az Expressz-boltok megőrzik a hipermarketekben már megszokott kedvező árakat és kiváló minőséget. A kisebb, mintegy 367 négyzetméteres alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzlet közel háromezer különböző terméket – elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál.
Az új üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Péntektől különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők. Természetesen a márkás termékekkel közel azonos színvonalat nyújtó, de jóval kedvezőbb árú saját márkás termékeit is felvonultatja a Tesco legújabb Expressz üzletében.

Kapcsolódó cikkeink