Megnyílt a harmadik Tesco Expressz Óbudán

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 29. 00:01

Szerdán újabb Tesco Expressz áruház nyílt Budapesten a III. kerületben, a Pablo Neruda u. 1-2. szám alatt. Ezzel együtt immár 15 új formátumú bolttal rendelkezik országszerte az áruházlánc.

A Tesco Expressz áruházak a hipermarketekben megszokottnál jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal és a megszokott minőségű és árú termékekkel várják a vásárlókat. A Tesco kedvelt saját márkás termékcsaládjai, a Tesco Value és Színes, valamint a Light Choices és a Családi márkák is elérhetők az új üzletekben.
Az új üzlet kisebb, mintegy 270 négyzetméteres alapterületére tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze: mintegy háromezer különböző terméket, elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál. Az új Expressz-üzlet mellett kialakításra került kisboltok – mint például a virágüzlet – igyekeznek tovább gazdagítani a kínálatot.
Az új üzlet naponta reggel 6:30-tól este 22:00 óráig tart nyitva. Szerdától különleges akciókkal várják a vásárlókat, de ezt követően hétről-hétre megújuló ajánlatokkal is találkozhatnak a betérők.
„Az év hátralévő részében, folyamatosan újabb tagokkal bővül majd a budapesti Tesco Expressz-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett igyekszünk hozzájárulni a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem nagyobb vidéki városokban is tervezzük Expressz üzletek nyitását az év végén” – mondta Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Kapcsolódó cikkeink