Megnyílt a felújított VakVarjú Buda
A tavaly április óta tartó felújítás után újra kitárta szárnyait Vendégei előtt 2023. január 30-án a VakVarjú Buda, az étteremcsalád legidősebb fiókája.
A VakVarjú Budát az alapoktól újították meg, hogy egy modern, játékos, a színekkel és formákkal bátran kísérletező, ám a „budaiság” minden jellemzőjét továbbra is magában foglaló izgalmas és kedves étterem szülessen a helyén.
A vadonatúj külsővel megnyílt Érem utcai fészekben az alapzatba a törzsendégek kedves gondolataival, fotóival, és a kisvarjúk rajzaival teli időkapszulát helyeztek el az építkezés alatt a tulajdonosok – az új VakVarjú Buda az ő szeretetükre épült!
Az ünnepélyes megnyitón Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa elmondta, hogy Újbuda és az újbudai VakVarjú törzsvendégeinek szenvedélyes szeretete nagyban megkönnyítette ezt a komoly anyagi ráfordítást igénylő beruházást.
Az immár több mint 150 vendég befogadására alkalmas VakVarjú Buda bája és kedvessége, az ételek stílusa és a megszokott árak mit sem változtak, miközben az étterem kívül-belül megújult. A megszokott vendéglős hangulatba egy csipet modern játékosságot kevertek, majd hozzáadtak egy adag napfényt hatalmas üvegfelületeikkel. Az eredmény egy tágas és világos hely, ahol minden sarkon zöldell valami, hogy egy kis természetközeli élményt csempésszenek az étkezések mellé. A kényelmes és bensőséges atmoszféra otthonosságot áraszt magából – mintha csak otthon (l)enne az ember.
A műszaki megújulás sem maradhatott el, a nagy üvegablakokon keresztül a Vendégek bepillanthatnak a konyha szívébe, ahol a legújabb légtechnikai megoldásoknak köszönhetően Urbán Róbert chef és csapata is sokkal komfortosabban dolgozik.
Az ünnepséget az étteremcsalád tulajdonosain kívül megtisztelte részvételével Dr. László Imre Újbuda polgármestere, Hintsch György alpolgármester, Görög András, a körzet önkormányzati képviselője, valamint Simon Károly és Tóth Zoltán, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. részéről.
Kapcsolódó cikkeink
A név kötelez
Mérföldkőhöz érkezett az ország egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja: Semsei Gastronomy…
Tovább olvasom >Elfogytak a szakácsok és a cukrászok
Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a hozzátartozó VakVarjú…
Tovább olvasom >Édes mesevilág a Duna mellett
Harmadik cukrászdáját nyitotta meg Dobay BudaPart – Cukrászda és Pékség…
Tovább olvasom >További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >