Megnyílt a debreceni Wolt Market áruház

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 12. 16. 10:49

A pécsi üzlet megnyitása után tovább bővül a Wolt Market országos üzletlánca, Budapest és Pécs után Debrecen a harmadik magyar nagyváros, ahol elérhető a bolt kínálata. A tavaly novemberi indulás óta már a platform nyolcadik üzlete nyílik meg az országban, és folyamatosan nő a rendelések száma.

Megnyílt a debreceni üzlet

A Wolt Market online áruházában a vásárlók beszerezhetik a mindennapi bevásárláshoz szükséges élelmiszereket, friss zöldségeket, gyümölcsöket, húsféléket és pékárukat, valamint háztartási cikkeket és illatszereket is.

A rendeléseket a Wolt alkalmazásában lehet leadni, a termékeket pedig akár fél órán belül házhoz szállítja a cég futár partnere. A vásárlók folyamatosan nyomon követhetik a rendelést, a Wolt ügyfélszolgálata pedig átlagosan egy percen belül válaszol, ha bármilyen kérdés felmerül a rendeléssel kapcsolatban.

A Wolt Market a Wolt szolgáltatásához hasonlóan a karácsonyi ünnepek alatt is elérhető lesz: december 24-én reggel 8-tól délután 4-ig, 25-én és 26-án reggel 10-től este 7-ig tart nyitva. Szilveszterkor reggel 8-tól 11-ig, január elsején pedig reggel 10-től este 11-ig lesz elérhető a házhozszállítás.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink