Megnyílik a Lidl első szerszám-mintaboltja Biatorbágyon

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 07. 09. 12:05

A Lidl üzletlánc az ezen a héten nyitja meg első szerszám-mintaboltját, melyet a Parkside termékek bemutatóüzletének is nevezhetünk. A Pénzcentrum értesülései szerint az új bolt csütörtökön, július 11-én 10 órától fogadja a látogatókat a biatorbágyi Premier Outlet központban.

Jön a Lidl szerszámboltja

A Parkside, amely a Lidl saját márkája, ismert kedvező árfekvésű és megbízható szerszámai révén vált népszerűvé a barkácsolók körében. Az új mintaboltban a vásárlók közvetlenül kipróbálhatják és megvásárolhatják azokat a termékeket, amelyek már több független teszten is bizonyították minőségüket. Nemrég a Tudatos Vásárlók Egyesülete is tesztelte a Lidl akkumulátoros fúró-csavarozóját, mely számos nevesebb és drágább márka mellett is megállta a helyét.

A bolt nemcsak a hagyományos kézi és elektromos szerszámokat kínálja, hanem különleges termékeket is, mint például a nagy kapacitású akkupakkok, amelyeket kempingezéshez vagy akár napelemes rendszerek energiatárolására is lehet használni. Ezek a termékek különösen fontosak lehetnek azok számára, akik fenntarthatóbb életmódot szeretnének folytatni.

Az új mintabolt megnyitásával a Lidl nemcsak bővíti piaci kínálatát, hanem lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy közvetlenül érintkezzenek és ismerkedjenek meg a Parkside termékekkel, így még jobban meggyőződhetnek azok minőségéről és megbízhatóságáról. Az üzlet nyitása várhatóan nagy érdeklődést fog kiváltani a DIY rajongók és a professzionális felhasználók körében egyaránt.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink