Meglepő ízhibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt világhódító útjára indult sriracha. A kétféle élelmiszert ugyancsak kedvelő amerikai termékfejlesztők most vagy azok sikerének, vagy ízüknek (vagy mindkettőnek) a szinergiáit próbálják „vizsgálni”: az népszerűség reményében – kis himalájai sóval ízesítve azokat – háromféle táblás csokoládét is piacra dobtak: a 36%-os tejcsokoládét, valamint az 55%-os és a 70%-os étcsokoládé-változatot.
Kapcsolódó cikkeink
A legjobb sriracha – A nap videója
Innen, a magyar polcok mellől nézve úgy tűnik, a világ…
Tovább olvasom >Mézmerev mozdulatok – A nap képe
A fa sárga gyantája mozdulat közben merevíti ki a rovarokat…
Tovább olvasom >Holland eredetű szósz magyar alapanyagokból
A B.W.A. Kft. a holland Sriracha csípőspaprika-szószok hazai forgalmazója. Anton Weij ügyvezető…
Tovább olvasom >További cikkeink
Látvány és funkció – A nap videója
Molekuláris gasztronómiának hívták 15-20 éve az ilyen projekteket – a…
Tovább olvasom >Top 50 a turizmusban: ők voltak az ágazat fontos szereplői 2024-ben
Gyulay Zsolt, Gerendai Károly, Kreinbacher József, Orbán Ráhel, Scheer Sándor,…
Tovább olvasom >