Meglepő ízhibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt világhódító útjára indult sriracha. A kétféle élelmiszert ugyancsak kedvelő amerikai termékfejlesztők most vagy azok sikerének, vagy ízüknek (vagy mindkettőnek) a szinergiáit próbálják „vizsgálni”: az népszerűség reményében – kis himalájai sóval ízesítve azokat – háromféle táblás csokoládét is piacra dobtak: a 36%-os tejcsokoládét, valamint az 55%-os és a 70%-os étcsokoládé-változatot.
Kapcsolódó cikkeink
Mézmerev mozdulatok – A nap képe
A fa sárga gyantája mozdulat közben merevíti ki a rovarokat…
Tovább olvasom >Holland eredetű szósz magyar alapanyagokból
A B.W.A. Kft. a holland Sriracha csípőspaprika-szószok hazai forgalmazója. Anton Weij ügyvezető…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >