Meglepő ízhibridek – A nap képe
Szeretjük a csokoládét! Sokunk kedvenc chiliszósza pedig az évekkel ezelőtt világhódító útjára indult sriracha. A kétféle élelmiszert ugyancsak kedvelő amerikai termékfejlesztők most vagy azok sikerének, vagy ízüknek (vagy mindkettőnek) a szinergiáit próbálják „vizsgálni”: az népszerűség reményében – kis himalájai sóval ízesítve azokat – háromféle táblás csokoládét is piacra dobtak: a 36%-os tejcsokoládét, valamint az 55%-os és a 70%-os étcsokoládé-változatot.
Kapcsolódó cikkeink
A legjobb sriracha – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mézmerev mozdulatok – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Holland eredetű szósz magyar alapanyagokból
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A töltött káposzta a magyarok legkarácsonyibb étele
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Már várják az Év Vendéglőse díj jelöltjeit
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Krumplilepel – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

