Megkezdődött a Belvárosi Sörfesztivál

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 06. 15. 11:24

Több mint kétszáz féle sör, különleges főzetek, sörfagyi is kóstolható a négynapos Belvárosi Sörfesztiválon csütörtöktől a Szabadság téren, Budapesten.

sor-sore

A minőségi sörfogyasztást támogató rendezvény a legnagyobb sörgyárak és az újhullámos főzdék termékeit, valamint az import sörkülönlegességeket egyaránt felvonultatja. A belépés ingyenes, a sörkedvelőknek csak a fesztiválpoharat kell megvásárolniuk – tájékoztatták a szervezők az MTI-t. A helyszínen háromféle kóstolópohárból választhatnak a fesztiválozók, és azt is megtudhatják, melyik sörtípushoz milyen pohár és milyen ételek illenek.
Szombaton a Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több is kitelepül majd a térre, és a készlet erejéig bárki ingyenesen megkóstolhatja a saját fejlesztésű, kétféle ízben készült sörfagylaltját.
A kézműves sörök kedvelői egy utcára való sörkínálatot találnak kedvenceikből, a Craft Beer Street-en a legjobb hazai újhullámos főzeteket lehet végigkóstolni. A rendezvény a legnagyobb sörgyárakat is vendégül látja, akik klasszikus és új ízeket egyaránt felvonultatnak.
Bővebb információ: http://sorfesztival.hu/ (MTI)

Kapcsolódó cikkeink