Megkezdődött az első Budapesti Téli Fesztivál

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 05. 00:06

Több, mint száz színes programmal, kedvezményes belföldi programcsomagokkal indította útjára a BTH Budapesti Nonprofit Turisztikai Kft. az első Budapesti Téli Fesztivált.

"A Budapest Summer Adventure kampány megszervezése után egy újabb együttműködési lehetőséget kínálunk a turisztikai szakmának. A BTH Kft. a Kulturális Munkacsoporttal együttműködve a téli szezont átölelve (november 3-tól február 28-ig) csokorba fűzte a legjelentősebb téli kulturális és szabadidős programokat. Szakmai partnere, az Magyar Turizmus Zrt. Budapest Közép-dunavidéki RMI pedig kedvezményes belföldi szálláscsomagok kialakításában és ennek hazai promóciójában vállal szerepet" – hangsúlyozta Fekete László ügyvezető  a Magyar Szállodaszövetség budapesti régiós értekezletén tartott prezentációjában.
A Fesztivál kiemelten jelenik majd meg a BTH honlapjain, a budapestinfo.hu-n, a kultúra honlapon, az MT. Zrt. itthon.hu honlapján, számos közösségi oldalon, továbbá a szakmai és fogyasztói hírlevelekben.
A Téli Fesztiválról egy külön angol-magyar nyelvű kiadvány is készített a BTH, részletes téli programajánlóval, eseménynaptárral, kulturális térképpel, melyeket elsősorban szállodákban, Tourinform irodákban, különféle regionális rendezvényeken valamint vidéki lapokban és kulturális központokban terjeszt a két marketingszervezet – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink