Megjelent A beszélő raktár

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 11. 30. 10:55

A beszélő raktár e-könyv A raktározási feladatok hangvezérléssel történő ellátása című fejezete immáron magyar nyelven is elérhető, letölthető a BCS oldaláról.

„A legtöbb raktártechnikai fejlesztés elsődleges célja a tevékenységek hatékonyságának növelése, de a disztribúció világában manapság nem elég csak annyira fejlődni, hogy a vállalat a versenytársakkal azonos szintre jusson. A rendszereknek többféle előnyt kell felmutatni, melyek együttesével érdemben meg lehet előzni a többieket.

A vállalatok szinte minden esetben azért térnek át a hangvezérlésre, hogy kihasználják a hatékonyság és a pontosság terén nyújtott óriási előnyt.”

Roger Byford és David Maloney A beszélő raktár című művének harmadik fejezetéből megismerhetők azokat a világszerte működő k vállalatok, amelyek a hangvezérlést használták fel legfontosabb üzleti problémáik megoldására, s megtudható, milyen előnyöket tapasztaltak a hangvezérlés bevezetése folytán. A vállalatok manapság ezernyi kihívással szembesülnek, ilyen pl. az állandóan változó üzleti környezet; a cikkszámok növekedése; valamint az egyre szigorúbb kormányzati és ipari szabályozások. Miközben kétségtelenül a hatékonyság, a teljesítmény és a pontosság a három legfontosabb előny, amit ezek a vállalatok a hangvezérlésből nyernek, de a fejezet megmutatja azt is, hogy milyen egyéb területeken vált javukra a hangvezérlés. Ilyen pl. a biztonság növekedése; a betanítási idő csökkenése; a munkafolyamatok akadálymentessége és a hatékonyság növekedése.

A könyv letölthető a www.bcs.hu oldaláról.

A BCS Hungary Kft. 20 éve tölt be vezető szerepet a magyar piac azonosítási megoldások, mobil informatikai szegmensében. A vállalat vonalkód, RFID és egyéb egyéni azonosítás és követési megoldások, valamint iparág-specifikus alkalmazások testre szabásával és bevezetésével foglalkozik. Raktárirányítási alkalmazása (WMS), hangvezérelt kiszedési megoldása, valamint jelöléstechnikai megoldásai (mint például speciális címkéi) a munkafolyamatok hatékonyságát növelik és pontosságát maximalizálják.

Kapcsolódó cikkeink