Mégis, kinek az ízlése?
Különféle vendéglátóhelyek épülnek arra a koncepcióra, hogy egy alapételt a vendégük saját elképzelésük szerint alakíthatnak, ízesíthetnek, legyen szó tésztákról, pizzáról, fagylaltról és egyebekről; a perszonalizált kínálat nekünk is állandó témánk. Amilyen viszont eddig, úgy tudjuk, még nem volt – a saját sütemény – most elkészíthető a torontói Sweet Flour Bake Shopban.
Az angolszászok által annyira kedvelt cookies-hoz a pultnál ki lehet választani a tésztát (búzalisztből, zabliszből készültet vagy mogyoróvajasat), majd egy keverék elemeit, amik a tésztába kerülnek: csokoládé- és karamelladarabokat, szárított gyümölcsdarabkákat, mindezt elvben 15 ezer kombinációban. A két perc alatt megsült szárazsüteményt ki-ki helyben fogyaszthatja vagy hazaviheti.
Kapcsolódó cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >A legendás étteremkalauz visszatér Magyarországra!
Világszerte elismert szereplővel gazdagodik a magyar gasztronómiai élet. A francia…
Tovább olvasom >Magyar fejlesztésű AI-szoftver írja át a nemzetközi üzleti világot a vendéglátóiparban
A 100%-ban magyar fejlesztésű Everguest Intelligence AI-szoftver nem csupán egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új zseb nyílik a SZÉP-kártyán Aktív magyarok névvel
Mindenki a saját egészségének a kovácsa, az Aktív Magyarország program…
Tovább olvasom >MTÜ: tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai a…
Tovább olvasom >A 2024-es év bejglijei: Karl Cukrászda és Még1kiflit Pékség a dobogón
A Magyar Cukrász Ipartestület idén is meghirdette az Év bejglije…
Tovább olvasom >