Mégis, kinek az ízlése?
Különféle vendéglátóhelyek épülnek arra a koncepcióra, hogy egy alapételt a vendégük saját elképzelésük szerint alakíthatnak, ízesíthetnek, legyen szó tésztákról, pizzáról, fagylaltról és egyebekről; a perszonalizált kínálat nekünk is állandó témánk. Amilyen viszont eddig, úgy tudjuk, még nem volt – a saját sütemény – most elkészíthető a torontói Sweet Flour Bake Shopban.
Az angolszászok által annyira kedvelt cookies-hoz a pultnál ki lehet választani a tésztát (búzalisztből, zabliszből készültet vagy mogyoróvajasat), majd egy keverék elemeit, amik a tésztába kerülnek: csokoládé- és karamelladarabokat, szárított gyümölcsdarabkákat, mindezt elvben 15 ezer kombinációban. A két perc alatt megsült szárazsüteményt ki-ki helyben fogyaszthatja vagy hazaviheti.
Kapcsolódó cikkeink
NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Semsei Rudolf : Nálam mindig a vendég az első!
A Vakvarjú éttermek, a Dobay cukrászdák és a Budapest Party…
Tovább olvasom >Nehéz helyzetben van a hazai vendéglátás
A magyar vendéglátás helyzete jelenleg kettős: míg Budapest egyre népszerűbb…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >