Meghosszabbított nyitva tartás szombatonként a Rossmann-nál kedvezményekkel

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 03. 12. 11:42

A vasárnapi zárva tartás miatt várható szombati megnövekedett forgalom zavartalan kiszolgálása érdekében a Rossmann drogériák március 14-étől meghosszabbított szombati nyitva tartással várják vásárlóikat. Továbbá minden pénteken és szombaton több mint száz termék 33 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg az ország összes Rossmann üzletében.

Rossmann_Margitkrt.3_4

A drogéria a vásárlási szokások várható megváltozására felkészülve több mint 150 üzletében megváltoztatja a nyitva tartási rendet. Azok a kirendeltségek, amelyek eddig szombaton a kora délutáni órákban bezártak, március 14-től kezdve 17:00-ig lesznek látogathatóak. A plázákban és bevásárlóközpontokban működő boltok a szombati napokon továbbra is estig várják a vásárlókat, valamint alkalmazkodnak az egyes plázák meghosszabbított nyitva tartásához.

A március 15-étől életbe lépő, az üzletek nyitva tartásáról szóló törvény a Rossmann Magyarország dolgozóinak 17 százalékát érinti, ennek ellenére a Rossmann egyértelmű álláspontja, – melyet a munkatársak felé már decemberében közölt – hogy megtartja az összes munkahelyet.

A megnövekedett hétvégi forgalom miatt, és a vásárlók maximális elégedettsége érdekében minden héten pénteken és szombaton változatos, több száz terméket érintő 33 százalékos akciós kampányokkal készül a drogérialánc. A hetente változó kedvezményes kínálatot, valamint a meghosszabbított nyitva tartás részleteit a több mint 180 ezer követőt számláló Rossmann Facebook oldalon, valamint a www.rossmann.hu oldalon találhatják meg az érdeklődők.

A piacon egyedülálló szolgáltatásnak köszönhetően a Rossmann online drogériában továbbra is zökkenőmentesen és gyorsan lehet vásárolni, a megrendelt áruk kiszállítása hétköznap történik meg.

Kapcsolódó cikkeink